![]() |
Re: LUNI 9.04.2007 ``Gratar&Iarba Verde a` la 4tuning`` la Cheile Dobrogei!!!
Quote:
|
baaaaaaaaaaaa de 1 mai cade marti :) io nu`s in cta :P ehehe have fun :P
|
Quote:
Si Shonikel tata.... nu am vila la Costinesti... vila respectiva se inchiriaza... Oricum, imi cer scuze ca am indraznit sa ma bag si eu in seama, si am propus si eu ceva... am observat o chestie p-aici, daca nu ai masina eshti = 0, daca ai, nu stie lumea cum sa te pupe`n C**. |
deci ati auzit baieti mergem toti la Don M la vila la costineshti cazarea gratuita.... avem loc sa parcam 25de mashini in curte avem shi gratar, sa speram ca pana de 1mai termina shi piscina ca sa nu ne mai deplasam pana la magazin sa luam bere, umplem piscina cu bere
__________________ ...:::Furia Aurie:::... :twisted: CT-97-GAD:twisted: ...:::Furia Aurie:::... Multzi zmei pe strazi dar cand ma vad in retrovizoare le pica penele...:cool: :cool: :cool: Ma gasiti pe strazi sau pe mess... id mess: adi_sonyk :evil_laug :2gun: :evil_laug eu vad ca zice ca e\ moca.... la chestia cu masina nu ti se pare normal? daca vrei sa te pupe lumea-n c*r du-te la munca |
Quote:
DMX`ule adevarat, nu zic nu, o sa ma duc la munca la timpul potrivit, dar numai k aici e o chestie care nu s`a inteles NU SUPORT CA LUMEA SA TE AGREEZE PENTRU BANI SAU BUNURI MATERIALE, NU SUPORT OAMENII FALSI!!! VREAU CA LUMEA SA MA AGREEZE PENTRU FELUL MEU DE A FI, NU CA II PLIMB CU NU STIU CE MASINA!!!! Si cand restul celor care zic ce zic o sa aibe masina cumparata din banii lor si nu mamy/taty atunci o sa plec capul si o sa zic: da` frate tot respectul! Nu dau nume, vb la general.. Cat despre vila aia, nu este vila mea, este o vila pe care o inchiriez impreuna cu nijte tovi de la bloc!!! Si cu asta am pus punct.... |
ole ! asa frumos ! imi place de voi ! adevarati oameni :))
|
Hai ca nu mai am chef sa sterg posturi...dar un warning lui DonM pt offtopic repetat ...cat de curand.
|
da asa dai dai :) stergei contu dai ban dai de toate =))
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning