Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   LUNI 9.04.2007 ``Gratar&Iarba Verde a` la 4tuning`` la Cheile Dobrogei!!! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/37779-luni-9-04-2007-gratar-and-iarba-verde-4tuning-cheile-dobrogei.html)

CT-07-APV 11-04-07 14:23

Re: LUNI 9.04.2007 ``Gratar&Iarba Verde a` la 4tuning`` la Cheile Dobrogei!!!

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 846006)
Bhuey omule eu de 1 mai am program de costinesti 3 zile... si sincer sa fiu... e prea belea acolo...decat sa ma plimb prin orash pe aceleasi stradutze sa ard benzina aiurea sa dam bani si alte alea..mai bn ma duc acolo sincer;)

Postu asta mi se pare cu chef de cearta. Sincer nu vad unde am scris eu sa arzi gazu prin oras. Dar parca tu nu ai permis.. si parca nici masina.. hmm si nu ma lua pe mine cu Bhuey omule OK

ct11lyv 11-04-07 15:26

baaaaaaaaaaaa de 1 mai cade marti :) io nu`s in cta :P ehehe have fun :P

Don M 11-04-07 17:15

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 846013)
Postu asta mi se pare cu chef de cearta. Sincer nu vad unde am scris eu sa arzi gazu prin oras. Dar parca tu nu ai permis.. si parca nici masina.. hmm si nu ma lua pe mine cu Bhuey omule OK

Si ma rog cum oi vrea sa te "iau"?? Si nu, nu am carnet, si nu, nu am masina, fac scl de shoferi acum... dar intre noi cand se iese de fiecare data se pun bani de benzina asta in cazul in care nu shtiai...eu la asta m`am referit... Si nu stiu unde vezi u chef de cearta in postul asta....

Si Shonikel tata.... nu am vila la Costinesti... vila respectiva se inchiriaza...

Oricum, imi cer scuze ca am indraznit sa ma bag si eu in seama, si am propus si eu ceva... am observat o chestie p-aici, daca nu ai masina eshti = 0, daca ai, nu stie lumea cum sa te pupe`n C**.

D_M_X 11-04-07 17:26

deci ati auzit baieti mergem toti la Don M la vila la costineshti cazarea gratuita.... avem loc sa parcam 25de mashini in curte avem shi gratar, sa speram ca pana de 1mai termina shi piscina ca sa nu ne mai deplasam pana la magazin sa luam bere, umplem piscina cu bere
:evil_laug :2gun: :evil_laug
eu vad ca zice ca e\ moca....
la chestia cu masina nu ti se pare normal?
daca vrei sa te pupe lumea-n c*r du-te la munca

Don M 11-04-07 17:32

Quote:

Originally Posted by D_M_X (Post 846326)
deci ati auzit baieti mergem toti la Don M la vila la costineshti cazarea gratuita.... avem loc sa parcam 25de mashini in curte avem shi gratar, sa speram ca pana de 1mai termina shi piscina ca sa nu ne mai deplasam pana la magazin sa luam bere, umplem piscina cu bere
:evil_laug :2gun: :evil_laug
eu vad ca zice ca e\ moca....
la chestia cu masina nu ti se pare normal?
daca vrei sa te pupe lumea-n c*r du-te la munca

DMX`ule adevarat, nu zic nu, o sa ma duc la munca la timpul potrivit, dar numai k aici e o chestie care nu s`a inteles NU SUPORT CA LUMEA SA TE AGREEZE PENTRU BANI SAU BUNURI MATERIALE, NU SUPORT OAMENII FALSI!!! VREAU CA LUMEA SA MA AGREEZE PENTRU FELUL MEU DE A FI, NU CA II PLIMB CU NU STIU CE MASINA!!!! Si cand restul celor care zic ce zic o sa aibe masina cumparata din banii lor si nu mamy/taty atunci o sa plec capul si o sa zic: da` frate tot respectul! Nu dau nume, vb la general..
Cat despre vila aia, nu este vila mea, este o vila pe care o inchiriez impreuna cu nijte tovi de la bloc!!! Si cu asta am pus punct....

ct11lyv 11-04-07 17:52

ole ! asa frumos ! imi place de voi ! adevarati oameni :))

ERY 11-04-07 18:10

Hai ca nu mai am chef sa sterg posturi...dar un warning lui DonM pt offtopic repetat ...cat de curand.

ct11lyv 11-04-07 18:11

da asa dai dai :) stergei contu dai ban dai de toate =))

All times are GMT +2. The time now is 18:02.

- Copyright 2026 4Tuning