![]() |
re: Proiect EXL1500R - SPARTACUS
1 Attachment(s)
Rezultatul este acum recunoscut oficial si la nivel mondial. :D
http://www.gtrlife.com/forums/topic/...mile-rankings/ |
1 Attachment(s)
Pentru a vedea despre ce este vorba, va invitam sa cumparati numarul din Octombrie al revistei TopGear. 8)
|
Ar fi frumos sa mergeti si voi in Grecia la Moscow Unlim.
|
Sunt la Atena acum, ar fi frumos sa bifeze Unlim+
|
am vazut pe FB ca czr merge incolo , si am zis ca nu e o ocazie de ratat asta.
|
2 Attachment(s)
..........:twisted:
|
Pentru cine doreste si cine pofteste: Unlim 500+ Destination Greece — LIVE:-)
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/GTrWVOEw_ps" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
masina nu a mers azi sau am ratat eu cursa ?
|
|
Targetul nostru nu este participarea la intreceri pe 1 mila. Masina este pregatita special pentru concursuri pe sfertul de mila.
|
Am inteles .... success cu noul proiect din Rusia.
E la un alt nivel fata de orice a-ti facut pana acum , inclusiv GTR-ul. |
Multumim frumos pentru urare, iar legat de acel proiect pe care il mentionezi, momentan preferam sa nu ne dam cu parerea, toate la timpul lor.
|
Felicitari pentr-u recordul de 8,3 obtinut in Grecia
|
Multumim frumos! Momentan suntem inca pe drum, dar promitem ca dupa ce ne intoarcem sa publicam o cronica completa a acestui eveniment ce ne-a pus din nou atat pe noi cat si Romania in topul performantei din lumea GTR-urilor R35.
|
A fost un an plin pentru echipa Exelixis Motorsport iar dezvoltarea acestui proiect ne-a oferit multe batai de cap dar si multe satisfactii, insa totul a meritat din plin.
Ultima aventura a anului se poate rezuma astfel: un parcurs de 2600km, un nou record European si din nou locul 3 mondial in ierarhia GTR-urilor. Tot aceasta ocazie reprezinta si momentul transformarii lui EXL1500R in SPARTACUS, un nume pe masura pentru aceasta masina, permanent capabila de surprize si noi performante asa cum a demonstrat din plin pana acum. Si acum filmul..... <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/YGfsKlMSzY0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe |
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning