![]() |
Re: E36 - cabrio 320i vanos
Quote:
|
Chiar sunt curios cat de mare e diferenta, pe cabrio, de la automat la manual. La mine, cabrio automat, chiar daca e el 2.5 pe oras nu-i chiar atat de sprintena (in exterior se schimba treaba).
P.S. Ai o masina tare, bravo! |
Quote:
este diferenta si trage ok simti masina altfel , aceeasi treaba era si inainte la mine cu automata cum spui tu pe oras nu prea era cine stie ce dar la drum se intindea bine , te salut |
1 Attachment(s)
........................
|
imi place ce vad.masina "dichisita" ca la carte.
motorul este M50 sau M52?pare a fi 50-ul. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
am reusit sa achizitinez un set de OZ mito 17 " 5x120
avand acasa un set de oz futura cu dimensiuni fata-spate diferite am vrut sa vad ce iese la final m-am apucat se le desfac si ma bate un gand sa fac miezul culoarea softop-ului configuratia jantelor nu stiu care va fii avand mai multe optiuni,dar dupa o proba voi lua o decizie am asa : 2 x buze 1" 6 x buze 1,5" 4 x barell 6,5" 2 x barell 7,5" 2 x barell 8,5" |
Quote:
Felicitari de achizitie, or sa arate foarte bine pe masina! |
2 Attachment(s)
Quote:
Multumesc ! sper sa arate ca m-au rupt de desfacut suruburile de la 8 jante (au 35 fiecare ) :))) intre timp am luat si un hu alpine cu usb si iluminare in ton cu luminile bordului |
superbe jantele.cred ca ar iesi extraordinar sa le faci miezul in culoarea soft-topului.daca aveai macar una pusa pe masina iti faceam un VT pt o previzualizare.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
am ales 8j fata cu 9j spate pe spate voi folosii un mic distantier ( buzele egale momentan :( poate pe viitor fac rost de 2 buze de 2" ) ---
am dat buzele cu ceva "caca de copil " :))) pt decapare lac in limita timpului voi polisha buzele sunt in dubii la miezuri cum sa le fac: -culoarea softop-ului -argintii oem + suruburi aurii |
1 Attachment(s)
am incercat sa fac cu asta,dar ca sa iasa ok am nevoie de o poza mai clara,in aceeasi pozitie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:19. |
- Copyright 2026 4Tuning