Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   adVANTAGE MOTORSHOW 2005 (https://forum.4tuning.ro/81-advantage-motorshow-2005.html)
-   -   VANTAGE MEDIA TUNING SHOW 2005 ROMANIA (https://forum.4tuning.ro/81-advantage-motorshow-2005/3739-vantage-media-tuning-show-2005-romania.html)

sfigmo 27-02-05 07:39

Ma bag si eu ca musca-n lapte...problema cu taxa de participare este reala...parerea mea e ca taxa e daca nu mica, cel putin rezonabila...vorbesc din punctul de vedere al participantilor...cel putin cei pe care ii voi duce eu...sa ma explic...bagi o groaza de bani in masina pentru ca :1. sa te simti bine ca proprietar, 2.sa ti se recunoasca public investitia...punctul 1 este usor de realizat in momentul in care ai scos banii din buzunar si te-ai urcat intr-o cu totul alta masina fata de cea pe care ai lasat-o in acel atelier unde se fac transformarile...punctul 2 e cel mai greu de atins...si de aceea aceste intalniri unde ai ocazia sa o expui intr-un cerc dedicat acestui segment, trebuie sa coste ceva...altfel ar fi mult mai simplu sa pui un autocolant pe geamul lateral, un plic lipit de usa, un pix si un carnetel legat de clante si autocolantul sa spuna \"LAUDATI-MA SAU CRITICATI-MA\" si o sageata catre, pix, carnetel si plic...e laudabila si admirabila aceasta initiativa...despre masina fiecaruia se aud de toate in intalnirile saptamanale care au loc in fiecare oras...cel putin la noi se aduna baietii in fiecare saptamana si isi dau cu parerea...ma gandesc ca la fel e peste tot...aceste intalniri pe plan national trebuie sa fie rasplatite de catre cei care au masini si vor sa le prezinte...TUNING=LUX, LUX=MOFT, MOFT=BANI...sa se mearga pana la capat atunci...parerea mea...bafta

daflyer_oradea 27-02-05 10:57

este si asta un punct de vedere destul de bun...
In fine...probabilca nu o sa schimbe nimeni taxa de participare, deci nu stiu de ce discutam...
Poze cu masinile care s-au inscris deja? nu poate gratzian sa puna , sau sa faca un topic?plzzzzzzzzzzzzzzzzzz

aviator 27-02-05 16:41

hai bagati poze cu inscrisi sa vedem daca merita sau nu

SEBASTIAN 28-02-05 09:00

L E G A L R A C I N G

Ar fi interesant sa-i vedem pe toti ce vor sa se inscrie si cei care sunt acceptati.

daflyer_oradea 28-02-05 15:20

Nu pune chiar nimeni pozele? nu cred ca e atat de secret incat sa nu le vedem si noi...si apoi nici nu sunt chiar asa de multe...

F_L_R 28-02-05 15:47

-Dupa solicitarea celor de la Vantaje de a participa la evenimentul de la Prisma din data de 26-27 Martie 2005 , in mod Oficial va anuntam:
-ASOCIATIA CLUB SPORTIV \"NO SPEED LIMIT\" NU VA PARTICIPA la eveniment. Hotararea a fost luata saptamana trecuta la intalnirea Membrilor Fondatori .
-Va Multumesc!

aleks 28-02-05 15:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Florica\"
-Dupa solicitarea celor de la Vantaje de a participa la evenimentul de la Prisma din data de 26-27 Martie 2005 , in mod Oficial va anuntam:
-ASOCIATIA CLUB SPORTIV \"NO SPEED LIMIT\" NU VA PARTICIPA la eveniment. Hotararea a fost luata saptamana trecuta la intalnirea Membrilor Fondatori .
-Va Multumesc!

hmm... pacat ca orgoliile au fost mai mari decat dorinta.... imi pare rau pentru ca voi insemnati mult in tuning in romania, si, pentru mine cel putin ar fi fost o placere sa va vad la treaba
oricum, mai sunt ocazii.

SEBASTIAN 02-03-05 18:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
Quote:

Originally Posted by \"NSL_Florica\"
-Va Multumesc!

hmm... pacat ca orgoliile au fost mai mari decat dorinta.... imi pare rau pentru ca voi insemnati mult in tuning in romania, si, pentru mine cel putin ar fi fost o placere sa va vad la treaba
oricum, mai sunt ocazii.

Nu sunt sfatuitorul lui Florian in aceasta problema, dar tind sa cred ca nu e vorba de orgolii ci calcul in ce priveste imaginea clubului.
Considera neoportuna asocierea imaginii clubului cu acest eveniment.

aR99bMw 02-03-05 18:41

Gratzian: pune niste poze cu cei inscrisi pana acum daca se poate.....

Gratzian 02-03-05 18:42

INCA NU...
o sa va spun ce si cum...
sunt multe, destule....

ddb 02-03-05 20:00

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

G: continua pe topic separat...

ddb 03-03-05 09:55

De ce nu ma lasi sa zic ce am de zis Gratiane???
Va supara critica!!!!

Gratzian 03-03-05 11:00

:evil:
cum nu te las ???????????????
sa iti fie rusine...........
adica iti dau posibilitatea sa discuti subiectul pe un topic separat, si tu ma acuzi pe mine?
te rog sa iti ceri scuze...
si daca ma acuzi trebuie sa ai moptive foarte pertinente...
inca nu m-a acuzat nimeni de ceva valid.

daca fac sau nu fac, indiferent,vad ca sunt acuzat de rauvoitori...
am innebunit... !!!!!!!!!!!!!!!!

Hondarul 03-03-05 11:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ddb\"
De ce nu ma lasi sa zic ce am de zis Gratiane???
Va supara critica!!!!

Bah nene, ilustre necunoscut care iti spui parerea... Tu nu vezi ca omul asta cu numele de Gratzian vrea ca forumul asta sa fie echilibrat si obiectiv pentru toata lumea ??? Eu ma mir chiar ca te-a lasat sa-ti zici umila parere care strica imaginea celor de la Vantage, mai precis, noul topic deschis de tine in care te dai nedumerit. Ori nu ai 25 de ani, ori faci pe prostul, una din doua. Organizatorul face cea vrea basca lui nene, vrei sa dai banii astia, ii dai, nu vrei, uita-te la Numai Iubirea... Dar te-ai trezit tu sa pui intrebari destepte.

Si pana la urma despre ce critica este vorba, ca am impresia ca Gratzian nu face aprte din Vantage. Pe cine supara critica ?? Invata sa te exprimi sa sa cauti vinovatii (daca exista) in alta parte.

polifem 03-03-05 22:21

Umile cetatzean al societatZii post decembriste HONDARE ... daca nu cunoshti te rog nu vorbi.

Notiunea de forum ... read and weap! ...

FORUM
• noun (pl. forums) 1 a meeting or medium for an exchange of views. 2 chiefly N. Amer. a court or tribunal. 3 (pl. fora) (in ancient Roman cities) a public square or marketplace used for judicial and other business.

— ORIGIN Latin, ‘what is out of doors’.

PENTRU NECUNOSCATORII DE LIMBA ENGLEZA

FORUM =1. O INTALNIRE PENTRU UN SCHIMB DE PARERI 2. TRIBUNAL SAU CURTE DE JUSTITIE 3. O PIATA PUBLICA FOLOSITA PENTRU DISCUTII JURIDICE SI DE AFACERI. ... ORIGINI DIN LATINA INSEAMNA \"CE ESTE AFARA\"

asha ca ... oriunde s-ar scrie pe un anumit forum o parere fie ea PRO fie CONTRA ... nu trebuie atacata PERSOANA (codul bunelor MANIERE ... le ai nu le ai ... cumparatZi-le!) ... ci trebuie ATACAT TOPIC`ul ... SUBIECTUL ...

ceea ce ai facut tu de l-ai atacat pe DDB`u nu e un lucru prea FRUMOS! ... nu il shtii ... shi nu shtii ce a facut el pentru tuning`ul de pe la noi ... iti pot zice eu ... MULT MAI MULTE DECAT sa aduca nishte g-tech`uri shi nishte amp`uri shi nishte arunactoare de flacari din state ... !!!!

asha ca revizuieshte-tZi atitudinea te rog !!!!

GRATZIAN ... citeshte shi tu te rog definitia cuvantului FORUM ... please ... fara ofensa ... dar vreau sa fie destul de explicita NEUTRALITATEA TA AICI ... PRO / CONTRA ...

MULTUMESC ... COSTIN GUCI ... membru fondator INSOMNIA RACING

tin sa aduc aminte ca nu am atacat pe nimeni niciodata shi nu voi incepe sa o fac!

All times are GMT +2. The time now is 04:56.

- Copyright 2026 4Tuning