![]() |
super mijto au iesit
tetierele le-as imbraca in albastru pe lateral si rosu sus si jos... |
Re:
Quote:
super :wink: cat te-a costat tapitarea? e piele sau musama? s-a lucrat si la structura(burete, arcuri..) sau doar imbracamintea? GO, GO...macar una sa fie 100% modificata, terminata, retusata pe viatza :twisted: l |
scaunele si banketa m-au costat 3 mil.vechi cu materialul meu si au fost inlocuiti buretii si niste suporti pe dedesupt.
busonul......5mil. azi am dat jos pompa de servofrana,vreau sa pun una mai mare,de pe Transit eventual. am mai demintat si aeroterma si stergatoarele sa le repar/skimb....un chin,mai ales cand habar n-ai sa le mai pui la loc. |
acum inteleg de ce te durea inima la faza cu busonul...
|
Codrin, mai pune si tu cateva poze mai recente cu masinutza ta .... si as vrea si eu sa vad cum ti-a iesit interiorul,fetele de usi si bordul ...........
|
poze recente....o carcasa dezmembrata.
bordul inca nu l-am vopsit.o fac cand vopsesc masina si ce fetele de portiera o sa fac o poza |
oricum vopsitoria, indiferent de culoarea aleasa, iti va iesi super bine, pt ca vopsitoria aleasa de tine e cea mai buna din judet. :wink:
|
Despre ce vopsitorie e vorba ?
|
am vazut si eu niste anunturi si in Bacau sunt multe firme care fac lucruri de calitate si frumoase ..... pacat ca n-am cum sa vin acolo
|
Re:
Quote:
|
Marfa de voi,iti dai seama ca nu as putea veni pana acolo cu masina dezmembrata ca s-o vopsesc acolo .... o sa caut ceva pe aici ( cand va fi nevoie ).
|
Re:
Quote:
|
nu am mai facut mare lucru la masina...n-am timp.am curatat piese,tre sa le vopsesc si sa-mi adaptez noile pedale,am luat moketa noua...pe albastru....a...si ce ma bucur cel mai mult,o bara spate de granada..impecabila..pe care tre sa o tai ca-i prea lunga :?
si sapt.asta tre sa vad daca se potrivesc chiulasele de 2.8 pe blocul de 2.0 si-mi fac supraalimentare si......mai vad eu.am sa revin cu noutati despre chiulase. |
ti-am vazut masina la cleja... spun baietii de acolo despre tine ca esti pasionat cu adevarat, si ca-ti place s-o bijuteresti :wink:
|
Felicitari ! o sa iasa ceva misto
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning