![]() |
Re: E30 - M Technik II Custom By EPU
Ma tot faci sa ma gandesc sa ma apuc de un urs...nu prea am ce comenta despre masina,cam tipla. Singurul minus care il vad din pct meu de vedere sunt rotile,merita niste roti mai deosebite dar fiecare cu gusturile lui.
Bafta si felicitari ptr pitica! |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Tot respectul.Bafta. |
Sa iti traiasca fetita si sa ii dai si eu o masinuta cand se face putin mai mare!
Am citit tot topicul si am ramas incantat de ce am vazut aici.O masina impresionanta,poate candva ma voi alege si eu sa imi iau un URS...cine stie... :D |
sa mi bag pl cum e masina asta.....
as da e36 le la schimb oricand pe ea ! felicitari si sa te bucuri de ea ! |
Esti un model pentru multi :),vreau ca in viitor sa imi pot face si eu un urs asemanator
|
Ma repet, blana masina, dar unde-s spalatoarele de faruri ca nu se vad?
Poti sa-mi spui si mie cum ai facut bratul ala de la stergator? Este brat si motor de haion? Merci! |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
P.S Scrie si tu mai cenzurat sa nu citeasca cea mica topicul!:lol::lol::lol: Quote:
Bafta. Quote:
Mersi pt aprecieri. |
La multi ani pe 2014!
De fel nu sunt un aplaudac de forum dar masina asta merita toate aplauzele. Felicitari. Next project? poate un rechin, un e24 :D |
Quote:
Esti cumva paparazi?Sau te gandeai tu asa? In momentul de fata reconditionez un E24 al unui prieten sunt project manager si executant.Masina este vopsita integral si se face montajul si reconditionarea de piese sau inlocuirea lor cu OEM. Daca sunt doritori am sa postez poze pe forum dar as vrea sa nu poluez topicul meu cu rechini! Nu stiu daca rechinii mananca ursi?!:lol: Merita sa incercam??? |
Incercarea moarte nu are:lol:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
O sa fii prezent la e30 fest 2014 ? s-ar putea si eu sper.. sa vin cu un exemplar :))
btw,ce e30 mai ai de vrei sa il faci m3 ? |
Nu te supara, am si eu niste bari de montat pe masina, cunosti pe cineva care se pricepe sa lucreze cu fibra de sticla?
|
am citit topicul asta de 3 ori cap coada:)) jantele astea finale si tapiseria zici k sunt desprinse din filme frate....cred k tu knd te.ai apucat de modificat masina asta ascultai bug mafia . 40km/h. succes cu masina e brutal de frumoasa
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:38. |
- Copyright 2026 4Tuning