Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Steaua vs. Valencia (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/3726-steaua-vs-valencia.html)

shadow 05-03-05 09:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MaF|OtU\"
Quote:

Originally Posted by \"IS 18 BOG\"
lsteaua a jucat superb ... si sa nu uitati o chestie al 12-lea jucator de a lu' Steaua a fost terenul datorita lui a iesit cum a iesit .

Steaua a profitat de faptul ca jucatorii Valenciei nu sunt obisnuiti cu un teren asa prost.
Noi traim in mlastina asa sunt toate terenurile din tzara. Terenul a fost adevaratul rival al Valenciei. Daca ati observat jucatori mergeau in gol pe teren, trebuia sa faca 1,2 pasi apoi o luau bine de pe loc :evil:.
Becali in loc sa cheltuiasca milioane de $ pentru jucatori smecherasi din toata tara care habar n-au ce inseamna sa ai tehnica, mai bine ar construi un sky roof stadionului.

Haide mah ne lasi cu teoriile tale, ti-e greu sa recunosti ca Steaua a jucat bine???
Vb. de parca te oftici ca a castigat doar pt ca tii tu cu U Craiova.
Ma enerveaza astia ca tine, pe bune, de parca a jucat contra Craiovei. Nu stiu daca te-ai uitat dar pe stadion nu au fost numai stelisti, au fost si dinamovisti si rapidisti........ si la sf meciului se bucurau alaturi de toti ceilalti. Macar aia intelegeau ce s-a intamplat si aveau un cap pe umeri!!!

MaF|OtU 05-03-05 11:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadow\"
Quote:

Originally Posted by \"MaF|OtU\"
Quote:

Originally Posted by \"IS 18 BOG\"
lsteaua a jucat superb ... si sa nu uitati o chestie al 12-lea jucator de a lu' Steaua a fost terenul datorita lui a iesit cum a iesit .

Steaua a profitat de faptul ca jucatorii Valenciei nu sunt obisnuiti cu un teren asa prost.
Noi traim in mlastina asa sunt toate terenurile din tzara. Terenul a fost adevaratul rival al Valenciei. Daca ati observat jucatori mergeau in gol pe teren, trebuia sa faca 1,2 pasi apoi o luau bine de pe loc :evil:.
Becali in loc sa cheltuiasca milioane de $ pentru jucatori smecherasi din toata tara care habar n-au ce inseamna sa ai tehnica, mai bine ar construi un sky roof stadionului.

Haide mah ne lasi cu teoriile tale, ti-e greu sa recunosti ca Steaua a jucat bine???
Vb. de parca te oftici ca a castigat doar pt ca tii tu cu U Craiova.
Ma enerveaza astia ca tine, pe bune, de parca a jucat contra Craiovei. Nu stiu daca te-ai uitat dar pe stadion nu au fost numai stelisti, au fost si dinamovisti si rapidisti........ si la sf meciului se bucurau alaturi de toti ceilalti. Macar aia intelegeau ce s-a intamplat si aveau un cap pe umeri!!!

Am zis eu ca Steaua nu a jucat bine ?
Quote:

Oricum steaua a facut un meci spectaculos .
A jucat foarte bine. Dar cum am mai spus terenul i-a fost favorabil.
Foarte bine ca a batut asa se mai aude si de fotbalul romanesc in lume.
Sa sti ca am observat prezenta suporterilor dinamovisti , rapidisti si craioveni.

DonHacker 06-03-05 16:30

nu va mai certatzi,doar suntem romani cu totii !! :wink: ..asteptam meciul cu Villareal..care dupa parerea mea va fi mult mai greu :wink:..eu zic ca va fi un 1-1 sau poate un 2-1 pt.Steaua in Ghencea.. :roll:

alex_maxx 06-03-05 23:29

A fost facut topic special Steaua -Villareal in care puteti sa va spuneti parerile si chiar sa votati ..acest topic se este inchieiat si cred k s-a spus tot ce era de spus...TOPIC INCHIS!!

p.s:sa speram k steaua va trece si de villa...!!

All times are GMT +2. The time now is 18:44.

- Copyright 2026 4Tuning