![]() |
Re: PL DESIGN VT
Reme, lovenady a avut mereu idei bune. Sa avem incredere in talentul lui :D
|
proiectu cu dacia se amana 1 saptamana pana termin revista liceului :cry:, dupa revin asupra sa :lol:
|
Reme, ba chiar se pot face multe cu masina asta.
Daca ma lasa, o fac si eu dupa ce termin masina pentru concursul lui Maris. |
te las te las ,se pare ca am gasit si bg pt ea cu tot cu donor de culoare si jante , astept sa termin revista si ma apuc de ea
|
2 Attachment(s)
ceva mai rapid ,am preferat sa ma bazez pe detaliile din tuning ,nu e cine stie ce dar decat nimic...
|
daca nu ai fi avut prizele alea de aer...care parca nu dau bine si ar fi fost zic eu un pic mai joasa era un clean tuning reusit! imi place ca e finut facuta!
|
cu prizele alea de aer am incercat eu ceva ,nu miau iesit chiar cm vroiam ,astept urmatoarea masina la saptamanal , dacia sport sa dus ,nu mai lucrez la ea ,numai anunt nimic dinainte pt ca nu stiu cm stau cu timpu :???:
|
2 Attachment(s)
un nou proiect ,momentan fata ,bara fata este facuta dupa creeatie prorie , laterala cred ca va mai suferi modificari ,nus prea multumit de ea ,
aripile au fost evazate + marite arcele ,sa nu mai dea impresia ca e carucior , urmeaza brushu ,si posibil modificari pe parcurs ,urmeaza acelasi body kit si cu rear view . astept comentarii |
2 Attachment(s)
si un interior de golf 4 ,c-am asa mi-ar placea sa arate daca as avea unul , schimbat materialu de la scaune ,si 2 cusaturi la volan , ar mai fii si altele dar nu am gasit poze calumea
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
continui cu masina de la saptamanal , maine o termin , iar dupa vor mai fii ajustari pe la ea , sper ca au iesit bine reflectiile pe laterala , inca mai e de munca la ea . va veni si o varianta cu stopuri de a1 ,astept pareri in legatura cu acestea :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
ee ,atunci inseamna ca am scos eu ceva nou pe piata :)))) , cam asta ar masina ,cu 2 variante de jante, nu mam decis care sa ramana ,va veni un update in care se va face rebrush la interior pt ca acm e cam pixelat .
|
5 Attachment(s)
masina unui prieten ,krypton de pe aici ,ceva mai quicky :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning