![]() |
Re: VAND BMW 320d
pentru .... care isi da cu parerea cate masini ati adus de vb asa ...
frate masina face toti bani nu mai visati la preturi joase in afara ca de multe ori preturile sunt mai ridicate ca la noi plus ca la noi mai platesti si faimoasa taxa de imatriculare .... si hai sa iti pun problema altfel pe un cazan de urs astia cer pe aici 4000 euro oare fac calculu pe un tomberon de 25 de ani merita bani aia ? |
up.............................
|
|
up..........................
|
|
daca te rog.. mai imi spui.. o data.. ce dotari.. are... si niste poze.. poate.. iti trimit vre-un client.. daca pana acuma nu ai reusit sa o vinzi.. Bafta !!
|
Quote:
|
up..................................
|
cred ca esti unicat...ai deja 6 pagini numai de vorba si nici un cumparator serios... masina e prea tare...dar dupa ea vine si pretu ;)
|
|
Quote:
|
Cred ca ma confunzi, nu am aut niciodata replici de M6 de vanzare, am avut replici de M-Tech de vanzare cu tot cu cauciucuri la 700 de euro.
Asta e pretul pe care-l vreau pe masina. Cine e interesat vine si intreaba. Cine nu sa stea in banca lui. |
|
up.........................
|
domnu mircea finutz nu ai citit bag seama toate posturile din thread, o masina ca a lui stok se ia la 9000-10000 din germania pt ca au crescut preturile la BMW uri pe piata germana nu mai vorbesc de faimoasa taxa de inmatriculare care duce masina la aproape 12 mii, nu mai pun la socoteala ce a pus omu pe masina deci in concluzie bag seama nu sti ce vorbesti omule kiar ca ti ar trebui un avertisment no offence :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:06. |
- Copyright 2026 4Tuning