![]() |
Re: Juiced 2: Hot Import Nights
Honda CRX mai exista in Juiced 2??;)
|
dap...(10 caractere)
|
Daca eventual nu stiati. (?)
First Cars in game: Toyota Corolla GT-S Scion tC Citroen C2 VTR Hyundai Coupe 2.7 V6 Ford Gran Torino Mazda MX-5 Miata Pontiac G6 Coupe VW Beetle GLS Honda CRX Si-R Nissan 200SX Mini Cooper S Mazda RX-8 G class: Honda Civic Si Toyota Celica 1.8 Peugeot 206 GTi Toyota MR2 GT Sports Lexus IS300 VW Golf GTi Seat Leon Cupra R Honda Integra Type R Acura RSX Type S Mitsubishi Eclipse GSX Fiat Coupe 2.0 Turbo 2006 Mitsubishi Eclipse Mitsubishi FTO GPR Nissan Skyline R32 GTS-t Type M Nissan Skyline R34 GTR Ford Falcon XR8 Audi S3 1.8T Quattro F class: Renault Megane Renaultsport 225 Vauxhall Astra VXR Renault Clio Renaultsport V6 Audi TT 3.2 Coupe 1999 Ford Mustang GT Toyota Celica GT-FOUR Honda Civic Type R Nissan Skyline R33 GTS 2.5-t Mitsubishi Prototype X VW Golf R32 Honda S2000 Audi S3 2.0 Quattro Infiniti G35 Mitsubishi Lancer Evolution VIII GSR Nissan 300ZX Mitsubishi 300GT VR-4 E class: Subaru Impreza 2.0 WRX Mazda RX-7 Subaru Impreza 2.0 WRX STI Nissan Silvia S15 Spec-R Dodge SRT-4 Honda NSX 2005 Ford Mustang GT Saleen Mustang S281 Nissan 350Z Acura NSX Targa Honda NSX Targa 1969 Chevrolet Camaro SS Pontiac GTO Holden Monaro D class: Chevrolet Corvette Stingray Toyota Supra Mark IV BMW M3 Pontiac Firebird BMW Z4 Roadster C class: Lotus Exige 1969 Dodge Charger R/T Dodge Charger R/T 5.7 V6 Ford Mustang Fastback Chevrolet Corvette Z51 Pontiac GTO Judge Chevrolet Corvette Z06 B class: Plymouth Barracuda 440 Dodge Viper SRT-10 Dodge Viper GTS Ascari KZ1 A class: TVR Sagaris Saleen S7 Koenigsegg CCX Melling Hellcat Pagani Zonda Roadster F cam atatica ... |
zonda :X :P
|
///M3. vreau si eu fullul.... astia au uitat de noi ?
|
uitandu-ma pe gamespot.com sa vad cat mai este pana apare Juiced 2 si pt. PC observ ca acesta are o noua data de lansare.. (despre data de lansare din SUA nu se stie nimic)
Juiced 2: Hot Import Nights Publisher: THQ Platform: PC Release Date: Nov 23, 2007 Release Region: Europe Distribution: Retail |
pai o sa fie ceva de genu.. UE - 23 nov, US - 16 nov.. de obicei e diferenta de o saptamana sau trei zile, asa ca o sa avem jocul inainte sa apara versiunea europeana in magazine
cert e ca avem ceva timp sa incercam NFSPS inainte de a ne apuca de HIN ;) |
cel mai mult la hin imi place atmosfera:P la nfs nu cred ca o sa fie asa...si desigur, moartea mea..pink slips:X:X:X am deja 14 masini si sunt class b:P
|
Juiced 2: Hot Import Nights
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eventual ne poti spune cate-ceva despre modul on-line? SeeYA, |
modul online la psp este destul de interesant. nu ca la test drive unlimited (unde ne strangeam tot liceul ca sa ne busim masinile pe plaja:P). ador pink slips pe multiplayer..foarte fain:D daca pierzi, ii dai un ghiont amicului ca sa se buseasca si sa ii iei masina:P....in rest ce sa mai zic de el...chiar plang dupa diferentierile din juiced 1...aici nu conteaza ca ai fwd sau rwd sau awd..toate sunt la fel...a devenit prea arcade jocul:(
|
Quote:
Daca si pe PC va fi la vel multi vom ramane la prima parte a jocului, eu cel putin si acuma ma dau online. Desi nu imi place nici una din seria NFS, dar sunt sperante ca sa nu fie asa arcade ca precedentii sai, mai ales ca actiunea tocmai se va desfasura in timpul zilei si nu noaptea dar oricum ramane de vazut. Putin probabil ca EA games va sparge gheata de arcade tocmai cu ProStreet cand va fi lansat deodata cu Juiced HIN pe platforma PC. ...eeeeiiiiii ... |
Juiced 2: Hot Import Nights
A aparut demo (neoficial) si pe platforma PC, eventual daca nu stiati. ;) 1,67 Gb
|
pai si linku de download nu il primim?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:35. |
- Copyright 2026 4Tuning