![]() |
Re: Fiat Seicento Tuning
Am vazut ca au postat cativa niste masini tunate virtual, asa ca m-am gandit sa postez si eu o creatzie personala ... :D 8) http://bp1.blogger.com/_pkINbABdSXM/...avo+tuning.jpg
|
Seicento? asteptam ...te pricepi la vt??? ma ajuti si pe mine la masinuta mea cu ceva vt??? sa vad cum ar da anumite spoilere/jante ? ;)
|
2 Attachment(s)
eu is nou aici si nu prea stiu kum sa uploadez o imagine... k data trecuta am pus si o imagine si tot nu a aratat'o :|.. Dar acum am aflat...adevaru' e k nu tre sa fii prea destept k sa pui un attach :oops: .. in fine look what i got :)
|
:)) si ce near interesa pe noi :) k stii sa uploadezi imagini? :)) Check the thread dudeeee!!! Esti mult peste off topic
|
1 Attachment(s)
.... :| vroiam sa arat si io nijte mashini tunate..ziceai k te intereseaza .. asea k ti'am aratat... am sa fac si un seicento dak tot zici k tre sa aiba topicu' legatura cu threatu'... k sa fii multumit :P
Uite dude... dorintza tzi s'a implinit :lol: ;) :rolleyes2 am aci un seicento tunat :D ..nu am mai pus si imaginea originala.. o gasesti pa net ;) |
Pentru cei care nu isi gasesc jante pentru fiaturile lor / seicento sau nu...try http://www.fusion-tuning.ro/jante%20audi.html ;)
|
morpheusmaster iti place seicento-ul tunat d mine?? :) sau e najpa? .. l'am facut i vreo 10 min si nu e prea stralucit :(
|
Quote:
Stiu asa vag cam ce as vrea sa schimb la ea, ii tot alba, trebuiesc micici retusuri la vopsea, vreau geamuri ionizate pe luneta, geamuri spate si mai putin pe fata nu asa negre ca ale tale morpheusmaster (chiar daka imi place kum arata nu ma reprezinta), jante frumoase tot 5 spite, si dupa....... mai am ceva timp la dispozitie sa caut vreau sa incep in vreo 2 luni. Vreau sa fie simpla, feminina, rea si de efekt, sper sa reusesc sa adun toate aceste atribute intr-un FIAT SEICENTO Sper ca pot konta pe voi pt sugestii, voi mai reveni cu detalii si poze. |
Quote:
In rest ma bucur ca intra din c in ce mai multa lume pe thread...si incepe treaba sa se miste incet dar sigur :) |
Desigur... idul meu de mess e lupascu_bgdn .. intri si vb :)
|
salut, am si eu un fiat seicento si in afara k am bagat f multi bani in piese , nu am apucat sa o tunez pt inceput vreau sa imi pun o cotiera si nu gasesc nimic sa se potriveasca,stie cineva de unde as putea face rost de una?
mail: [email protected] |
Salut!
Primul meu post pe acest forum... In noimebrie 2007 mi-am cumparat si eu un Fiat Seicento Sporting Abarth, negru (si mici elemente portocalii). Este adus din Germania si asteapta sa fie inmatriculata... dar taxa este destul demaricica deocamdata 2060 Euro sau 950 dupa noua varianta. O sa revin si cu niste poze. |
@ pityku96: men, eu am gasit o cotiera in targ...este modelul cel mai putin ingust ;) am sa fac niste poze la cotiera mea si am sa iti arat exact. Si se potriveste bine, nu e discreptanta...eu is fff multumit.
@ One of them: Bravo omule!!! Sa il conduci sanatos, fara puncte, fara incidente!!! E o masinuta de nota 11 de oras si nu numai si in timp ai sa vezi si tu asta ;) Hai bagati poze cu boliziii!!! |
4 Attachment(s)
Asa cum am promis, revin cu poze...
|
Sa il conduci sanatos!!! E frumos tare!!! SPOR LA TUNARIT!!! App...intereseaza pe cineva un subwoofer??? http://car-audio.anunturi-auto.4tuni...re-120037.html
Duduie fain si il dau ieftin ;) MOTIVUL: Upgrade ;) (check my car) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:06. |
- Copyright 2026 4Tuning