![]() |
3 Attachment(s)
Deja a prins panze de paianjeni si lilieci :giggle:
|
3 Attachment(s)
:lol:
|
3 Attachment(s)
Negative & Positive
|
3 Attachment(s)
:peace:
|
3 Attachment(s)
PRICELESS !!!
|
1 Attachment(s)
uitatziva la cercul albastru din mijloc cu atentzie .. si in acelasi timp miscatzi capu inainte si napoi catre monitor
|
:lol: :lol: :lol: interesanta treba :lol:
|
Poate te-ai intrebat vreodata de unde vin numele pe care producatorii le aleg pentru masini. Iata mai jos cateva raspunsuri:
AUDI : Another Ugly Deutsche Invention BMW : Brings Me Women FIAT : Failure in Italian Automotive Technology FORD : Fix Or Repair Daily SAAB : Shape Appears Ass-Backwards HYUNDAI : Hope You Understand Nothing's Driveable And Inexpensive... VOLVO : Very Odd Looking Vehicular Object PORSCHE : Proof Of Rich Spoiled Children Having Everything DACIA : Daca Ai Cap Ia-ti Alta |
lool super tare.. uita-ti un banc... spuns de pilu pe mirc..
[21:26] <Fl0r|N> O tipa se duce la ginecolog si era tare frumoasa. [21:26] <Fl0r|N> Doctorul cand o vede incepu sa-i faca controlul. [21:26] <Fl0r|N> Ii pune mana pe sani si o intreaba ce face el acum? [21:26] <Fl0r|N> La care tipa: control pentru cancer. Doctorul vazanad ca merge vrajeala incepe sa o reguleze si o intreaba? [21:26] <EvLSant0s> lool [21:26] <Fl0r|N> Ce fac eu acum? [21:26] <Fl0r|N> La care tipa: IEI SIDA :) :) :) |
........h3h3h3h3h3h3............. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:
|
<Fl0r|N> Intr-un WC public, se uita Bula la vecinul de langa el, un negru.
[21:31] <Fl0r|N> Uimit de dimensiunea penisului, il intreaba pe acesta: [21:31] <Fl0r|N> - Scuzati-mi impertinenta, dar ce ai facut sa-ti creasca asa mare? [21:31] <Fl0r|N> Negrul ii dezvaluie secretul. [21:31] <Fl0r|N> - De cate ori ma duc sa urinez, mi-o bat de cateva ori de WC. [21:31] <Fl0r|N> Dupa doua luni il intalneste Bula pe negru, la care acesta il intreaba. [21:31] <Fl0r|N> - Cum merge cu antrenamentul? [21:31] <Fl0r|N> Bula, fericit, raspunde: [21:31] <Fl0r|N> - Bine, deja e neagra! :) :) :) :) :) super pilu` asta... |
:lol: :lol: :lol: :lol: loooooooooooooool
|
1. \"In momentele dificile ale vietii trebuie sa ridici capul, sa scoti
pieptul si sa spui cu hotarare: ...\"Acuma chiar ca-s futut!!\"\" 2. \"Daca intr-o zi viata iti intoarce spatele, prinde-o de fund !!! \". 3. \"Ce-i greu nu e sa suporti coarnele,ci s-o intretii pe vaca\". 4. \"Sa-ti atingi obiectivele trebuie sa fii un visator ...Asa ca nu mai pierde vremea, trimite totul la naiba si du-te sa te culci !!! \" 5. \"Daca intr-o zi, femeia care o iubesti ti-e infidela, si iti trece prin cap sa te arunci din balcon, adu-ti aminte ca: Doar ai coarne, boule, nu aripi !!! \" 6. \"Sexul e ca jocul de carti: daca n-ai o buna partenera, mai bine ai avea o mina buna.\" 7. \"Femeile sunt ca traducerile: cele bune nu-s fidele, si cele fidele nu-s bune.\" |
ce tareeeee!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
|
2 bancuri
1. Se duce o tipa la ginecolog,se aseaza pe scaun si-si desface cracii.Dupa cateva min apare in cabinet un barbat in halat alb: -Maaaamaaaa...Oaaaleuuu...Ioaneeeee,ia vino ma incoa'? Vine al doilea: -Muuammmmaaaa,pfai de mine...Vasileeee,ia vino ma incoa! Vine si al treilea: -Aoooleuuuu,mmaaaammaaaaa,vaaaai! La care tipa: -Da' ce s-a intamplat,e ceva grav? -Nu stim doamna,noi suntem zugravii!!!!! 2. La facultate examen oral de fizica.Profesorul,shucarit nevoie mare ca era cald si pus pe picat.Intra prima candidata.Vine si intrebarea: -Domnisoara,calatoriti cu trenul de la Buc la Oradea si va este f cald in compartiment.Ce faceti in sit asta? -Pai deschid geamul! -F bine,acum sa-mi calculati viteza cu care intra vantul in compartiment! -??????Nu stiu. -Ati picat.La revedere. Intra si a 2 a aceeasi poveste. A treia deja se prinsese de miscare.Intra ea,prof intreaba:-Domnisoara.calatoriti cu trenul de la Buc la Oradea si va este f cald in compartiment.Ce faceti in cazul asta? -Pai imi dau bluza jos! -Bine si daca vi se face mai cald? -Pai imi dau fusta jos! -Bine,bine,dar daca vi se face si mai cald? -Imi dau sutienul jos! -Bine,dar daca va este din ce in ce mai cald? -Domn profesor,chit ca mi-o trag cu tot trenul,fereastra aia eu n-o deschid!!! |
All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2025 4Tuning