![]() |
Re: Club Peugeot
up!!!!!!!!!!
|
Intalnirea membrilor Peugeot Club Romania are loc in fiecare zi de LUNI a saptamanii, la ora 20.00 in una din parcarile Salii Polivalente.
|
Iar membrii Club Peugeot Romania (www.clubpeugeot.ro) se intalnesc in fiecare sambata la ora 11 la Casa Poporului.
|
Vand Discuri Si Placute De Fata Pt Peugeot 307, Doar Cu Abs - 450 Ron
|
5 Attachment(s)
respect pentru Peugeot 8)
cat de curand o sa imi pun si geamuri fumurii .. :) |
salutare ! sunt un impatimit al marcii peugeot
Am totusi o problema .Am um 205 din 86 rosu ,3usi si caut acte de RO Daca ma poate ajuta cineva ID-ul meu de mes. e extremetuning_pn |
mi-am luat si eu un peugeot 307 1.6 110 hp si imi vine sa ma pis pe el la cat consuma. cum dracu ca un 307 sa consume 9.5 l/100? explicati-mi si mie careva. poate inteleg si eu fenomenul asta.
|
L-ai luat nou sau sh? Consumul de 9,5 e urban sau extraurban? Apesi pedala de acceleratie cu moderatie sau pana la fund?
Eu am reusit un consum extraurban de 6.6 dar am mers absolut legal (90-100 in afara localitatii si 50-60 in localitati. Si am un 307SW care e mai greu ca 307-le tau. Si mai am si motor de 2 litri. Pe de alta parte am scos si 17l/100km extraurban dar a fost o joaca pe un traseu cu multe curbe unde am scos o viteza medie de 125km/h cu un maxim de 195 iar motorul nu prea a scazut de 4000 rpm. Asa ca daca te pisi, te pisi pe masina ta dar eu zic sa te mai gandesti un pic. |
Quote:
ce consuma atat |
9,5 in oras sau afara.?
|
Quote:
|
E un consum normal pentru un benzinar. Consumul mediu creste mult mai ales datorita stationarilor. Daca vrei sa afli mai multe despre masina ta si consumurile normale + sfaturi da un click aici
|
Poate sa-mi spuna si mie cineva de ce masina mea un Peugeot 307 1.6 benzinar, nu mai sta la relanti. Am fost la reprezentanta si mi-au spus ca e de la benzina. Poate sa ma ajute cineva.
|
salut
stiu eu de unde iti poti lua angel eyes pt 206 da mi un mail sau un reply in caz ca mai esti interesat |
sincer iti consuma foarte bine .....daca te referi la consumul urban
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:22. |
- Copyright 2026 4Tuning