![]() |
Re: tot eu dar cu alta dacie :P
sti tu :) lasa ma ca asa traba sa arate o dacie.fratioare te rog sa mai pui si eleron si niste praguri sa intregeasca aspectu ca o sa arate mult mai bine .si o culoare ceva mai smechera............lila de exemplu ca tot acolo esti acuma.nu o sa inteleg niciodata de ce le place spoilere si alte minuni care mai de care mai exagerate.in fine gusturile nu se discuta.
|
Nici mie nu imi place dar nu poti sa te c*ci in gustul omului. Modelul asta de dacia nu se pupa de loc cu spoilere si nebunii dastea sigura chestie care ar fi venit bine pe ea era fusta acea sub bara originala si jante. https://forum.4tuning.ro/attachment.p...5&d=1172052596
Dar asta e daca omului ii place asa macar sa o faca cum trebuie .. sa se vada acceptabil |
quze(gozule) decat sa spui asa ceva...mai bine abtzinete..........poate ca tzie nu iti place,,,,,dar eu zic ca puteai sa te abtzii...iar daca tot vroiai sa spui ceva....puteai spune intr-o maniera mai civilizata.........(7 ani iti spune ceva???)
|
Din cauza celor ca tine se duce de rapa forumu asta ... daca intra cineva de afara si iti vede cotoarba asta de masina ce pm impresie isi face ? Esti patetic tarusule...
|
fiecare cu ideiile lui si cu parerile lui si nu in ultimu rand cu banii lui...... mie unu imi place. bravo tino tot asa si mai tinene la curent 12v... nu 220 :lol:
|
ms dj 13055 :D
am facut astazi o fatza de ushe cu chit de fibra :D prinde forma :D \:D/ |
:2gun: :peace:
|
bafta. sa o faci asa cum iti place tie, si sa nu-ti pese de ce zic alti!numa bine si spor la lucru:D
|
ala e bord de snz i-ai mai adus modificari sa potrivit asa? astept un raspuns. k nu mai am somn... :lol:
|
:)))) nici u nu ai somn :))
nedelcu17_5 ID-u meu de mess hai shi vb :D |
cif uite id-iul meu de mes. vreau sa vb ceva cu tine. ncs_ady4tuning
|
m-anm apucat de spoilerul spate.......astept sa vad ce o sa iasa shi va dau shi voua nishte poze.......apropo...boss da-mi add
|
.................................
|
inca se mai lucreaza la bara spate.......shi la inca un spoiler fatza pt un preten ;) deci rabdare :D un curand revin cu poze :D ^ : ) ^
|
fai poze asa cum e acum... cu bordu ce ai mai facut:?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:05. |
- Copyright 2026 4Tuning