![]() |
Re: dacia logan-cluj
5 Attachment(s)
revin cu poze si..premii castigate
Prostreet Tuning Event loc 1 BEST AUTOHTONA loc 3 BEST INTERIOR 2 show-uri ,3 premii castigate nou: admisie Pipercross,suspensii weitec. |
3 Attachment(s)
si la capitolul muzica schimabti basii cu altii pe 12" seria Strike cu o bobina de la Lightning Audio
|
2 Attachment(s)
am promis poze cu loganu dupa ce am pus suspensiile:D
aici le aveti.ca slaba calitatea dar..acum asta este |
Quote:
|
cu politia nu e bai.culoarea daca depaseste 30 la suta din suprafata masinii trebuie trecuta in talon.dar politia cand vede masina nu mai intreaba d eacte ca se uita la ea shocati ..."asta ii logan????????"
pe orice plastic tre dat cu primer inainte de vopsea ca sa nu sara |
Jentile sunt cam mici... Sunt disproportional cu restu masinii... Unele mai mari ar arata mai bine si cu niste cauciucuri cu talonul mic! Dar daca se circula cu ea zilnic nu cred ca s-ar renunta la comfort:)
|
lol problema e ca vine iarna si nu are rost sa mai dea cateva sute d eeuro pe jante.dar la primavara "preconizez" ca o sa apara intr-o noua infatisare.........si cu roti pe masura
|
Am si io cateva intrebari...1. cum ati facut fetele de usi?:D:D adica...cum ati pus pielea sau ce e...vinilin:rolleyes2 ... si 2. Spoilerele vechi sunt de vanzare?:D:D :twisted:
|
2. spoilerele sunt pe alt logan acum:D
1 . fetele la usi sunt din fibra de sticla facute de mine :D si "pielea" e trasa peste fibra. e greu intradevar.o zi am pierdut doar la intins pielea pe nuca de la schimbator.dar la sfarsit merita |
Quote:
|
putem discuta daca vrei.pt spate am eu ce trebuie ..sa vedem de fata
|
daca nu este confidential poti sa spui cati bani ai bagat in tuning interior-exterior-audio ?
|
5000 fix ..........interior exterior evac suspensii jante muzica ...toooot
|
Mishto.Arata super bine.Iar aspectul dupa suspensie, .... e magnific.
bafta in continuare cu masina. Salut |
super golanu :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:30. |
- Copyright 2026 4Tuning