Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Desenele mele - ADDOstreet_racer (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/36030-desenele-mele-addostreet_racer.html)

ADDOstreet_racer 15-12-07 14:11

Re: Lucrarile mele - Pustiu_Fanatik

1 Attachment(s)
si dupa mult timp...am inceput o schita , o pagani zonda ptr un tovaras ..deocamdata ....aceasta este o schita facuta la o cafea ...sper sa am timp sa io termin ..astept pareri ...multumesc ...

Ace Axel 15-12-07 20:50

dak nu spuneai, nu cred k ghiceam c e :)

ADDOstreet_racer 15-12-07 21:30

da ..am mintit ..de fapt e OZN ....:):):)

Darius DMS 18-02-08 08:56

Quote:

Originally Posted by ADDOstreet_racer (Post 802661)
asteas cateva mazgaleli . astept pareri

WOW :yikes::yikes::yikes::yikes: :peace: desenez supe tare.felicitari:D

no limits design 04-03-08 20:56

Quote:

Originally Posted by ADDOstreet_racer (Post 1247599)
si dupa mult timp...am inceput o schita , o pagani zonda ptr un tovaras ..deocamdata ....aceasta este o schita facuta la o cafea ...sper sa am timp sa io termin ..astept pareri ...multumesc ...

o hasura ceva nimic????

MoldamiN 11-03-08 21:22

nu stiu ce sa zic da uitanduma la tot threndu tiash recomanda sa iti lipesti indigou de imagine sa nu iasa masimile asa de strambe si in niste pozitii ...

ADDOstreet_racer 01-08-08 09:13

10 Attachment(s)
Yo zic k dak ai vedea desenele in realitate ai vedea k nu sunt strambe orice da sigur nu sunt starmbe ...asta iti garantez .....In alta ordine de iedei .....Salut baieti revin dupa ceva timp ..este foarte greu cu timpu ...stiti si voi cum e.....am mai desenat cate ceva nu cu foarte mari pretentii insa astept pareri ...PS : Scuzati calitatea imaginilor !!!....

OK : Pai ar fi : Audi TT , Un concept personel Bentley in 4 locuri creatie porie inca in lucru , Un ursulet cabrio inca in lucru , Un BMW serie 3 , Un Dodge Chalenger , Un Ferrari 360 Modena FATA si SPATE , Un Ferrari 599 GTB , Un concept FOrd bazat pe noul Mondeo , Cunoscutul concept Holden ...

ADDOstreet_racer 01-08-08 09:21

10 Attachment(s)
Asa in continuare : Honda Civic , Lamborgini Gallardo ,Mercedes CL , Mercedes CLK modelul vechi facut ptr un tovaras , Mercedes S-class facut ptr un tovras si posibil sa fie realizat in realitate in viitorul apropiat pe un s600 ,fata si spate , Porsche Cayman , Cunoscutul concept Prodrive fata si spate , Un interior de range rover Vogue Supercharged complet cu Suicide doors facut ptr un tovras si acre va fii transpus in realitate curand ...deocamdata masina benficiaza doar de piele Louis Vuiton :))))))

ADDOstreet_racer 01-08-08 09:24

2 Attachment(s)
Si in sfarsit ;Umconcept SAAB si o Toyota MR2 ......CAM ATAT DEOCAMDATA ASTEPT PARERI .....

ADDOstreet_racer 01-08-08 12:24

3 Attachment(s)
Nimenea nimica ? :))) ....Gata am terminat si ursu ......Ce ziceti ?

Ace Axel 01-08-08 16:38

foarte misto ! bine ai revenit printre vii :D

ADDOstreet_racer 01-08-08 19:06

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 1674302)
foarte misto ! bine ai revenit printre vii :D

Da mersi da vad k a aparut multa lume noua pe aici .....de cand nu am mai intrat aici sau schimbat multe ...:))))

ADDOstreet_racer 02-08-08 17:16

7 Attachment(s)
Si am mai gasit cate ceva prin casa lucrai mai vechi ....sunt cam neterminate si asa o sa ramana k nu este timp astept pareri ,,,,, Ar fii asa : Un tuning ptr BMW Z4 , un proiect ptr un prieten de range rover acelasi ptr care am facut si interioru ..... , un tuning ptr renault megane coupe foarte vechi printre primele desene ...., un concept propriu ptr un Rolls Royce Coupe , spatele de la wrx sti wrc cat de cat terminat , un tuning ptr Jetta si un tuning ptr nou iesitul Sciroco .......

ADDOstreet_racer 03-08-08 20:59

2 Attachment(s)
Mam apucat de desenat din plictiseala mia iesit un Cayman :))))...si am ami agsit si un spate de caerra turbo mai vechi un pic ...

Clopotzel 05-08-08 13:07

Hot Hot Hot.... All of them :dribble::shock::shock:

All times are GMT +2. The time now is 04:58.

- Copyright 2026 4Tuning