![]() |
Re: E36 - 328i coupe
Quote:
Chiar ca multa munca, dar au iesit foarte frumos. Masina e tare, respect ca ai depus mult efort sa schimbi interiorul gri, sa-l faci pe tot negru. Ai ceva rabdare, astept sa vad ce reusesti sa faci cu jantele, merita ceva stii tu ... Poate te intelegi cu cristi sa imprumuti macar alea de la el, ar fi o aroganta 8) |
Quote:
|
Quote:
Cu atat mai bine daca acesta este alt set, toata lumea e fericita, le pastrezi si tu pe ale tale, face si el un setup GRAV. + ca e mult mai usor de facut setup-ul asta decat cel al tau. 8) (nefiind asa extrem, e si mai usor de mers cu masina) |
cu siguranta Catalin are gusturi la jante!asteptam......
|
1 Attachment(s)
:rolleyes2
|
Am revenit :)
Am reusit sa montez Motorsporturile pe masina,pe spate imi trebuie neaparat distantieri Am achizitionat si un set de OZ Mito 18' 9j fata 10j spate 5X112 Gasim si niste miezuri 5X120 pe la prieteni :D Momentan sunt la ziemenz la cosmetizat Multumesc pentru aprecieri! |
5 Attachment(s)
Am pus si rotile pe masina...
Companie selecta :) Din pacate este fff murdara |
Quote:
|
9 Attachment(s)
Provenzano..Multumesc:)!
Am mai cumparat un set de jante Tramont Staria (Gotti) 8,5j fata 10j spate (par mai late,poate doar mi se par) buze polishate suruburi noi Trebuie sa le dau cu autosol,sa le redau luciul |
frumoase de tot jantele astea, sunt foarte rare si dau bine de tot pe masina :D pune-le sus!
|
4 Attachment(s)
Quote:
Cateva poze ..inainte de a-i schimba incaltarile (am testat si o camera) I-am dat si folia jos Am mai cumparat un kit ambreaj de M3 (volanta,placa,disc) Multumesc..Gabi 323! |
3 Attachment(s)
Am gasit 2 cauciucuri 225/35/17 pentru spate 10j
Urmeaza sa gasesc ceva si pentru fata 205/40/r17 Am comandat si Autosol |
Quote:
Deabia astept sa vad cum ii sta cu rotile sus b-) |
Quote:
|
Quote: