Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Alte hobby-uri in afara de masini (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/360-hobby-uri-afara-masini.html)

catalin rs4 30-01-04 00:10

nai pt ce tnos eu te inteleg dar sunt alti care nau trecut prin asa ceva si binenteles ca nau cum sa inteleaga

mpa 30-01-04 06:22

Ok Bub me sorry c u 2day!!!!

augustin 30-01-04 12:31

exista oameni care au ceva de zis si oameni care vorbesc ... mpa eu nu imi dau seama cate mesaje ai putut scrie in ultima vreme desi nu asta conteaza dar incerca sa respecti pe toata lumea pt ca oricine merita sa fie respectat .....

aicad 30-01-04 14:11

Se pare ca toata lumea in afar de catalin sta prost cu dragostea. Eu am o relatie de 2 ani si deja sunt terminat. Nu mai am ce da. Am renuntzat la multe lucruri, prieteni pentru persoana respectiva, dar se pare ca nu e de ajuns. De fiecare data cand vb cu ea ne certam. Si sincer nu stiu ce ne mai tine impreuna (in afara de sentimente). Si din exeprientza pot sa spun ca o relatie numai pe sentimente se duce draq. Nu poti sa spui te iubesc si gata se rezolva totul. Sincer acum asta e cea mai mare dilema a mea. Nu mai stiu ce sa fac. Si cand stiu nu pot. (din diferite motive, in pecial lipsa timpului, banilor etc.) De fiecare data mi se reproseaza aproximativ 90% din ce fac si din ce nu fac. In fine cert e ca stiu ce vreau si datorita unei amice care se confrunta cu aceleasi probleme dar inaintea mea reusesc sa ajung la un compromis. Sper sa se clarifice lucrurile cat de curand.

Cat despre mpa............... eu i-as fi dat un mesaj privat cu replica: \"vezi ca nu stii ce vb\" si i-ash fi ignorat mesajul de pe forum pt. ca orikum nu ar avea rost sa ma oftic din cauza unui \"NECUNOSCATOR al situatiei\" .

Pentru restul : catalin sa faci nunta in RO :) sa te intampinam cu un COR de TOBE la iesirea din biserica.
Augustin&Tnos: CAPU' SUS

Marty 30-01-04 14:56

aicad, been there, done that! :( Stiu ce inseamna, din pacate .. si chiar nu doresc nimanui asa ceva! Relatia aia m-a facut sa cred in tilcul zicalei \"boala lunga moarte sigura!\". Am stat 3 ani cu ea dupa care ne-am despartit. De fapt, mi-a dat papucii ca si-a gasit pe unu' cu lovele.... Capu' sus, n-alerga dupa femei si autobuze ca intotdeauna vin altele! Parerea mea....

catalin rs4 30-01-04 15:04

la mine este ca ne cunoastem de mic copi dar nu stiu cum sa zic dar ne intelegem foare bine ne mai certam si noi dar din lucruri mai mici important este sa te intelegi intro relatie aicad poate ca ii arati ca o iubesti prea mult si poate ea profita din chestia asta??nu prea ii bine sa le arati cat de mult ti la ele astai replica mea si functioneaza destul de bine dar este bine sa ai pe cineva langa tine.. asa ca aveti grija ce faceti aicad 2 is multi ...cateodata ajut a doar sa stati de vorba ...sper ca cand o sa vi la nunt ala mine sa vi cu ea :wink: o sa va invit pe toti dar o sa mai dureze ceva ... :lol:

aicad 30-01-04 17:28

Astept cu nerabdare si vorba lu Marty daca nu o sa vin cu ea o sa vin cu alt autobuz ;)
Mersi baieti! Noi sa fim sanatosi! :)

PS: marty ai ceva antibiotice?

EvLSant0S 30-01-04 20:10

Salut.....am si eu un hobby ....nush daca e chiar hobby oricum....imi place la nebunie....Breakdance-u .....ash vrea si eu sa stiu ce parere aveti voi de dansul asta, sunt super curios si as mai vrea sa stiu daca vreunul dintre voi practica \"sportul\" asta...?

catalin rs4 30-01-04 20:28

:lol: :lol: :lol: mie unul imi place mult sportul asta :lol: sti sa dansezi?!?poate imi arati si mie la vara :lol: :lol:

EvLSant0S 30-01-04 22:00

LoL cata cu CEA MAI MARE placere serios la vara vorbim am inteles ca esti prieten cu un amic de al meu bmw193cp.....cristi_bmw ..pe yahoo messenger....oricum inca o data mi-ar face placere mai vb ...bye

TNos 30-01-04 22:46

mi-ar place sa stiu sa dansez,am incercat,inca o fac,dar se pare ca eu chiar am doua picioare stangi!bravo tie!

FiReBuRn 30-01-04 22:50

Aicad ..nici eu nu stau prost cu dragostea..stai linistit..SUNT CEL MAI FERICIT..indragostit..cum vrei sa-i zici...nu-ti dai seama cat ma bucur ca m-am impacat cu ea..!!! :P

augustin 30-01-04 22:52

stiu sa dansez slow :D atat ... hehehe sau alte chestii daca sunt beat :lol:

TNos 30-01-04 23:08

la bautura stiu si eu sa fac multe!chiar fac frumos!pana adorm!

FiReBuRn 30-01-04 23:13

Eu dansez si pe manele dupa o sticla de Garone :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 07:56.

- Copyright 2026 4Tuning