![]() |
:lol: :lol: uite sincer volga asta imi place..desi ii putin cam scumpa..dar imi place :lol:
|
inseamna ca am fost prost informat... da' deaia tot o sa caut revista aia sa vad ce zice acolo... :D
|
3 Attachment(s)
Cum credeti ce succes va acest model z5 in 2004-2005! Eu cred va fi :2gun: :peace: :workout:
|
daca crezi ca va avea succes..de ce lai pus la cele mai nasole masini..?? :lol: :lol: sincer fara suparare..mi se pare extrem de urata..masina asta..fara suparare..
|
Bine daca tie iti pare urata , atunci sa n-o mai discutam dar sa asteptam cand va iesi mai oficial, si atunci vom mai vorbi!! 8)
|
:D
Nu stiu parca mi se pare o prostie asa nu arata deloc a BMW !
V-am spus eu ca bangle asta e un ametzit ! |
nasca pe bune nu te supara pe mine imi plac si mie bmw..dar uitate si tu daca asta ii masina fain?? :lol: toate bmw au o forma urat..pt mine si nu sunt singurul din pacate ..noua forma la bmw a fost si aici foarte criticata..mie personal imi place..cum arata e 36 m3...caroserie..ala arata intradevar .a bmw..uite si tu ce forma au toate bmw...acuma.ca la nimeni nui mai place..spuiicati place doar ca esti bmw..fan..acuma sa fim ....fair...bmw a dato rau in bara..cu formele astea..cel putin mie numi plac..z5 asta mi se pare cel mai oribli..dupa care vine seria.1 si x3.. :lol:
|
:D
Cata iar mi ai atins \"corasonu\" cu e36 !
I HATE BANGLE ! :D :D : D ! |
:lol: :lol: :lol: poi ..ala imi place si mie ..a avut frate miu unu.. :lol: :lol: ala are caroserie foarte faina..cand ma uit in urma la e 36 ..sau e 30...si ..vad ce masini faine sunt si aufost...pe langa ce face acuma bmw..parerea mea..noul look la bmw..ii de kkat mai ales farurile nu vreau sa supar pe nimeni..este doar parerea ..mea
|
2 Attachment(s)
Mie in genere cel mai tare imi place E32 si e38 dar in deosebi e38 (750i)
|
da..modelel aste de seria 7 ..imi plac..si mie mai mult..decat 7 nou..sincer..sa caut niste poze cu ceva tunat sa pun sa vezi.. :lol:
|
1 Attachment(s)
Eu abia acuma am aflat ca seria 8 a fost facuta pana in '97 :2gun: !!! SUPERRR Eu credeam ca fost scoasa in '94
|
1 Attachment(s)
de asta ce zici?? :lol: :lol:
|
Eu nu am cuvinte!!!! :shock: :shock: :shock: !Spune-mi te rog si ce mai poate mashina asta!!!!!!!! BMW 7 pick :shock: :shock: :D :( 8) up
|
:lol: :lol: da..nui seria 7..nu teai prins.. :lol: ii e 30.. :wink: uitate la usi..si la aripile din fata..stai ca caut pagina de unde am luat poza.. :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning