![]() |
tare de tot masina intodteauna mia placut masina astasdin pacate nu vezi asa ceva pe strada...
|
Cata: cu Quattro S1 a venit si Ghunter Graef, in Campionatul National de Raliuri ( romanesc ), acum 2 ani, in cursa sa de retragere ( Raliul Romaniei \"Atlanta House\", la Brasov ). Deci masina e monstru... un monstru monstruos :)
|
:lol: :lol: :lol: imi dau seama gabi...ce fel de monstru ii masina...mie imi place cel mai mult....am avut onoare sa vad un s1 live .....asta vara la MTM ei au asa un s1 cu 540 cp...3 sec -100.... :)
|
Cata: eu l-am vazut pe Poiana Brasov, PS1 in Raliul Romaniei, proba tinuta la lumina proiectoarelor. Aveai impresia ca vine o sageata... si trece :) Nu vedeai ce masina e, nimic.
Deci... n-am ce zice, super tare :) |
:lol: :lol: da am sieu cateva filme ..rachetaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:
|
cata eu am un filmuletz de prezentare (intrecere ) audi b1 vs evo6
cica old school vs new school, :shock: mori incet |
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: filmul este pe site cred... 8)
|
un audi rosu si evo alb parca audi nu mai stiu daca ii s1 sau b4
lasa ca ma uit si iti spun |
ok!!...merci o sa ma uit si eu pe site ..sper sa il gasesc..dk nu il pui tu aici :):D:peace:
|
sa-mi dai de stire daca nu e aici
|
cj82ufo..pui si tu filmuletu pls...nu il gasesc ..poate sunt chior :):D..:peace:..sau Cata pune tu un link pls..:)
|
https://www.4tuning.ro/Film.htm vezi ca aici sunt filmele..uitate jos pe partea..dreapta jos. :lol: :lol:
|
..merci..:) :peace:
|
mmdeah... am vazut shi yo filmu...
e marpha... parerea mea ca tuningul e foarte strans legat de raluri, shi nu numai, tuningul a evoluat din cursele auto... nu a fost ceva ce a aparut separat.... stylingul e cu totu' altceva... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning