Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Nubira vs. Mondeo vs. 307CC by AfterDark (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3576-nubira-vs-mondeo-vs-307cc-by-afterdark.html)

shadow 10-02-05 10:03

Eu numai zic nimic, pt ca o sa imi sara lumea in cap ca le iau apararea si am o parere subiectiva asupra situatiei.
Dar Bogdane, tu cum te-ai simti daca ai baga cateva mii de E intr-o masina si dupa aia opreste langa tine unul cu o Dacie din '80 toamna, vai de capul ei si plina de rugina si iti zice \"Bah ce masina de *** ai, mai bine o lasa-i asa cum era stock ca mie nu imi place\"!!!
Nici una din masinile respective nu este a mea, si cred ca fiecare din ele daca ar fi a mea as fi modificat-o un pic(sau mai mult) altfel. Dar de la a zice parerea asa cum au facut multi de aici, pana la a zice ca ai o masina de \"***\", eu zic ca este o mare diferenta!!!

Bogdan_16v 10-02-05 12:13

Da, Shadow, ai dreptate, nu mi-ar conveni, dar mai e o chestie. Eu personal NU mi-as face asa ceva la masina. Decat sa fac ceva ieftin si in graba, mai bine strang mai multi bani si cumpar un pachet intreg pt toata masina, asta insemnand nu doar exterior, ci si jante, suspensii, etc. Ceea ce-l strica pe roman este interesul deosebit pt lucrurile ieftine si care \"merg\". Ei bine, prefer sa investesc serios intr-un lucru care o sa ramana mult timp pe masina decat sa iau ceva ieftin si s-o carpesc gen \"hai ca merge si aia, si ailalta, hai ca le scot eu la liman, le potrivesc si merge\". Uite ca nu \"merge\". Ori fac un lucru ca lumea, ori stau in banca mea.

mutzu 10-02-05 13:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
Da, Shadow, ai dreptate, nu mi-ar conveni, dar mai e o chestie. Eu personal NU mi-as face asa ceva la masina. Decat sa fac ceva ieftin si in graba, mai bine strang mai multi bani si cumpar un pachet intreg pt toata masina, asta insemnand nu doar exterior, ci si jante, suspensii, etc. Ceea ce-l strica pe roman este interesul deosebit pt lucrurile ieftine si care \"merg\". Ei bine, prefer sa investesc serios intr-un lucru care o sa ramana mult timp pe masina decat sa iau ceva ieftin si s-o carpesc gen \"hai ca merge si aia, si ailalta, hai ca le scot eu la liman, le potrivesc si merge\". Uite ca nu \"merge\". Ori fac un lucru ca lumea, ori stau in banca mea.

Aia nu inseamna ca toti trebuie sa facem la fel .. :wink:

Hondarul 10-02-05 13:07

Bogdane, acele critici eu zic ca ar trebui sa vina din partea unora care cat de cat sunt cunoscatori, si nu de la niste ageamii care spun \"nu-mi place de Peugeot ca are jante standard...\" Pai da-i frate tu bani sa-si ia niste Antere !!!!!!!!!!!! Si uite asa isi da lumea cu parerea crezandu-se atotcunoscator, in loc sa stea in banca lui. In fine... treaba posesorilor acestor masini daca accepta sa le fie masinile batjocorite.

gigibecali 10-02-05 13:37

@Hondare: de cand forum-ul 4tuning.ro e unul atat de profesional?\"ageamii\" nu au voie sa isi dea cu parerea? daca eu au auzit de forum-ul asta si intra k sa mai invete si ei ceva?
sa taca din gura si sa isi faca temele?
sau trebuiau sa posteze numa pareri pozitive?

:roll: :roll: :roll:

Hondarul 10-02-05 13:51

Nu omule, nicidecum, dar... Lumea se poate exprima mai finutz, mai cu fler... \"Eu as schimba eleronul, jantele si farurile daca as avea bani...\" sau \"Dupa mine, eleronul acela nu-i vine prea bine, ar trebui schimbat cu unul de Al\" sau \"Stiu eu o firma de tuning daca vrei sa-ti schimbi spoilerele alea ca nu prea se potrivesc cu masina daca vrei...\" si tot asa. Eu zic ca suna altfel decat \"masina aia e kitsch\", \"eleron de cacat\" sau \"masina nasoala, parca ar fi cotetz\" si altele. Vrei sa facem lectii de comunicare decenta ???? Asta nu intelege lumea, ca una e sa-ti exprimi parerea ca la sat, la Fartzaneshti si alta e sa-ti dai cu parerea omeneste, sa nu iti bati joc de munca omului si fara sa-l jignesti.

Dar se vede treaba ca degeaba incerc eu sa explic ca nu se prinde lumea.

Bogdan_16v 10-02-05 14:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mutzu\"
Quote:

Aia nu inseamna ca toti trebuie sa facem la fel .. :wink:

Pai nu a obligat nimeni pe nimeni sa faca asta, dar ce te faci cand 80-90% din impatimitii tuning-ului din tarile civilizate asa fac. Si cum noi luam tot ce-i mai prost de la ei si ne pastram mentalitatea, asa e, de ce sa facem ca ei? Facem ca noi, ne consideram experti in ale tuning-ului si ne amagim singuri, cand realitatea e mult mai cruda.
Hondare, fiecare se lauda cu ce are si ce poate, dar putina modestie nu ar strica. Si modestia consta si in a accepta criticile de rigoare. Toata chestia e sa nu o dam in jigniri personale. Intr-adevar, limbajul lasa mult de dorit, si de aceea si apar numeroasele scandaluri. Insa cine nu e in stare sa suporte critica, inseamna ca nu-si vede defectele si limitele.

Quote:

Nu omule, nicidecum, dar... Lumea se poate exprima mai finutz, mai cu fler... \"Eu as schimba eleronul, jantele si farurile daca as avea bani...\" sau \"Dupa mine, eleronul acela nu-i vine prea bine, ar trebui schimbat cu unul de Al\" sau \"Stiu eu o firma de tuning daca vrei sa-ti schimbi spoilerele alea ca nu prea se potrivesc cu masina daca vrei...\" si tot asa. Eu zic ca suna altfel decat \"masina aia e kitsch\", \"eleron de cacat\" sau \"masina nasoala, parca ar fi cotetz\" si altele. Vrei sa facem lectii de comunicare decenta ???? Asta nu intelege lumea, ca una e sa-ti exprimi parerea ca la sat, la Fartzaneshti si alta e sa-ti dai cu parerea omeneste, sa nu iti bati joc de munca omului si fara sa-l jignesti.
Iti dau perfecta dreptate, limbajul e infect.

Masinile in discutie, cum am zis, sunt destul de frumusele, pt nivelul de tuning in Romania. Dar, mai mult ca sigur, la un tuning show din Vest ar fi considerate adevarate \"rice\"-uri. Aici e diferenta de nivel. Din punctul meu de vedere, un singur club din Romania aplica termenul de tuning cu cel mai mare succes.
Pimp_lex, astept rezultatele survey-ului. Pune-le aici sau da-mi un pm. Sunt chiar curios. :wink:

gigibecali 10-02-05 14:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"

omule, asta e nivelul si e trist

pimp_lex 10-02-05 16:23

Re:

[quote=\"Bogdan_16v\"][quote=\"mutzu\"]
Quote:

Da,
Pimp_lex, astept rezultatele survey-ului. Pune-le aici sau da-mi un pm. Sunt chiar curios. :wink:

Pai rezultatele le pun si aici, dar detalii pe PM.

Masina in chetiune era Mondeo
si rezultatele sunt cam asa:

Rice - 77.24%
not rice yet,but ugly - 13.82%
OK - 7.32%
work of art - 1.63%

Au fost in total 123 voturi.

lowrider 10-02-05 16:57

rice sa inteleg ca e mai naspa decat ugly? :lol:

tng 10-02-05 17:57

-NUBIRA- arata mai bine in realitate decat in poza, asa ca votul meu se duce la VLD :wink:

Toto - BOD 10-02-05 18:09

Quote:

Care tatae frate ???? Sorcova asta de masina este a vreunui tzaran, ceva...

Quote:

Moama ce cazatura abtibilduita... Cum draqu sa mergi cu asa ceva pe strada mah ??? Intr-adevar, atragi multe priviri, dar gandurile nu vor fi de genul \"Moama ce belea...\" ci mai degraba \"Moama ce trompeta...\"

Hai Hondare ca nici tu nu esti mai breaz! Si tu puteai sa le zici lor, la momentul respectiv, mai finut... dar nu ai facut-o?

Quote:

Asta nu intelege lumea, ca una e sa-ti exprimi parerea ca la sat, la Fartzaneshti si alta e sa-ti dai cu parerea omeneste, sa nu iti bati joc de munca omului si fara sa-l jignesti.
Nici tu nu prea intelegi! Asa ca nu le mai tine lectii de viata, ca nu-si au rostul!!

aaa! ca masinile alea se gaseau la sectiunea \"Kitch-tuning\"... si ce daca? si oamenii aia au muncit la masinile lor! Si daca imi amintesc eu bine, acest Mondeo se gaseste acolo!! Si nu cred ca mai are mult pana sa apara si 307le!

:peace: peace!

ps: acele citate sunt luate din topicul \"kitch-tuning\" de la sectiunea \"Masina mea\"! (nu le-am inventat)

shadow 10-02-05 18:16

Re:

Quote:

EXACT!!!!
Bogdan sa stii ca proprietari masinilor respective nu s-au uitat la banii cand le-au facut!!! Pur si simplu le-au facut pe gusturile lor!!!
Pe mine ma deranjat limbajul folosit pana acum nu criticile aduse masinilor (dupa cum vezi nici proprietari nu au comentat), ci m-a deranjat f mult limbajul!!! Asa cum a zis si Hondarul, nu poti sa te exprimi frumos si sa zici ca masina respectiva nu este pe gustul tau, chiar trebuie sa il injuri pe omul resectiv pt ca a bagat nishte bani in masina aia si tie nu iti place???
Oricum, se vede cine este cat de cat civilizat pe acest forum si cine nu!!!
Ma scuzati daca am ofensat pe cineva!!!

Hondarul 10-02-05 18:16

Quote:

ps: acele citate sunt luate din topicul \"kitch-tuning\" de la sectiunea \"Masina mea\"! (nu le-am inventat)
Pai eu zic ca e diferenta intre kitsch tuning si masini si tuning, nu ???

Dar, tu, cum esti baiat destept, confunzi locul in care se pun numai masini de cacao, numai cazaturi, care nu mai sunt masini, cu acest topic se pare... Asta este, ai facut o comparatie numai buna sa te c_ci in ea, ca sa arati cat esti e destept... Dar se pare ca nu ai avut ce arata.

aR99bMw 10-02-05 18:19

atata timp cat in romania deabia gasesti un magazin de tuning....si nici in ala nu prea gasesti nimik...nu o sa poata fi vazute masini ca in jermania etc....

normal ca in tzarile astea....gasesti orice vrei tu numa bani sa ai....la noi nu prea gasesti...

All times are GMT +2. The time now is 07:27.

- Copyright 2026 4Tuning