![]() |
Ideea a fost stupida de la inceput. Sa compari doua masinii de clase diferite : 206 cu Golf4. Oricum vad ca lumea nu se rezuma la calitatile masinii, ci doar la cat poate scoate suta si ce bine merge la liniutze. Cred ca in curand pe acest topic se va genera o mica cearta intre sustinatorii VAG si PEJO.
Multi de aici compara masinile din ce au cititt / auzit. Orice masina trebuie testata si dupa aia sa apara comentariile despre calitatiile ei. |
Re:
Quote:
|
da dar pretul? :lol:
crezi ca vw tine o viata :?: |
Re:
Quote:
intrebarea mea e si care peugeot cu motor de 1.6 ajunge in 7,4s la 100 in afara de 106 care e echivalentul la un Lupo eventual in nici un caz la un Golf.... si inca o chestie legata de faza ca peugeot au cele mai tari diesele,nu le mai au de ceva timp deja au avut acum destul de multi ani la ora actuala Tdi-urile sunt mult peste ele ,atat ca sunt intr-adevar mai galagioase,dar in rest sunt mult mai fiabile decat cele ale Peugeot,si crede-ma ca stiu ce vb...acum vreo 6 luni am adus pt cineva un Golf 4 Tdi de 90hp,masina avea pe bord 296.000km ,a fost pe deasupra si masina de scoala de soferi in germania si crede-ma ca la cei aproape 300.000 km motorul tragea nu bine ci excelent si nu consuma gram de ulei(motorul nu a fost desfacut niciodata si era motorul original nu schimbat sau reparat sau alte chestii de astea) si crede-ma ca pana acuma singurul lucru care a cedat la acel motor a fost un suport,proprietarul este super incantat si la ora actuala de masina ,care crede-ma ca nici acum cand are in jur de 320.000km ,daca nu mai mult,nu consuma gram de ulei si iti spun asta pt ca stiu ca masina vine numai la service-ul tatalui meu si cunosc masina,asa ca VW all the way !!!! OFF-TOPIC :la ora actuala cele mai bune motoare diesel sunt cele BMW si asta declarat de revistele de specialitate .... |
Re:
Quote:
adu-l pe golfu ala ca il mananc surub cu surubel daca nu are nimic facut la el in 300.000 de km il mananc surub cu surub cu martori! Ba voi v-ati dereglat cu concluzii de genu asta? sau nu ati avut marca Vw si nici Peugeot! Eu le-am avut pe amandoua si ghici la ce am ramas... Sa nu va ganditi la VW. Ce au fost nu mai sunt de 10 ani, sunt sub orice critica, iar chestiile cu tdi-urile bullshit asa ca mai interesati-va! (sunt in domeniu). BTW nu laud nici peugeot-ul dar golful si in special motorizarea VW nu ii ajunge nici la teava de esapament!!! |
Sincer cred ca golful face 206 leger si ar fi mai bine comparat cu 307 . . .
Ah si inca ceva : Eu un peugeot cred ca il ... :chainsaw: ... dupa 3 luni de blana !!! :wink: |
Re:
Quote:
|
ma scuzati motorul de 870000 era benzinar si nu a necesitat decat setul motor nimic altceva, set care mi-am permis sa-l iau si la golf in 350000 nu mi-am permis ca ma costau 2 pistoane cat setul de peugeot. Amandoua benzinare, dar diesel, de fapt o sa mai vorbim cand o sa bagati efectiv bani in ele nu pe cipuri si alte balarii :) multa bafta si va urez sa nu aveti probleme existentiale cu motoarele ca e de rau :)
|
eu am avut multe marci de masini pana acum de care am tras bine.am avut peugeot 106 1.4,106 rally si 106 gti,306,bm,opel,renault,citroen,au mers bine fara probleme.
pana acum singura masina care ma dezamagit a fost opelul.am gripat de doua ori motorul la un opel.cu apa,ulei si tot ce trebuia. :cry: |
ok.un 106gti stock comparal cu lupo.
am acum citroen saxo cup care are motor identic cu 106gti.crezi ca ma face lupo :?: :lol: am 1600cm3.vreau sa stiu ce masina stock de 1600 ma face :lol: :lol: :lol: nu am umblat in cutie si are 7,4 de fabrica,viteza un pic peste 200. |
auto motor und sport, revista germana ( evident) care cocoloseste in general modelele nemtesti, a plasat in ultimul numar peugeot-ul deasupra ford-ului fiesta si a lui mitsubishi colt, la aproape toate capitolele.
concluzia lor a fost: dupa sapte ani de cariera, peugeot 206 este unul din cele mai fiabile modele de pe piata, in clasa lui ( care evident NU este clasa compactelor, din care face parte golf-ul ) |
Am votat Golf, poate pentru ca inainte am avut 2 passaturi de care am fost foarte multumit. Iar la peugeot cunosc pe cateva persoane care s-au plans ca le cam pica piese si ca sunt scumpe. Am vazut mai sus ca va refereati la campionate , raliuri si etc. Eu nu cred ca motorul care il pun pe o masina WRC il pun pe o masina stock :D sa fim seriosi. Asa ca, comparatiile de genu : EU nu vad Golf in WRC si etc sunt aiurea puse. Plus ca piesele de WRC nu se compara, nu au egal. Trebuie sa se discute strict de experiente personale si de test-driveuri personale, si nu de auzite si de vazute.Bafta & nu uitatzi ca asta a fost o parere strict persoanala :)
|
eu sunt de acord ca motoarele din wrc nu sunt cele puse pe masinile de strada.dar o marca care concureaza in raliuri sau formula 1 cred ca are un cuvant de spus.asta inseamna ca sunt capabili de ceva si din experienta lor sunt aduse une ori imbunatatiri la unele modele de strada chiar.
|
1 Attachment(s)
un rc cu kit de wrc!!!
arata bine bagabontu!!! la fiabilitate bate la cur vw la design peugeot!!!! iar dieselul de pe un 406(2000hdi) m-a impresionat ff placut shi prin prisma faptului ca nu este chiar asha de tractor ca un tdiu' |
Re: Peugeot vs. Golf !
normal ca golfu 4:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning