![]() |
Re: Dej
nu toata lumea are bani...bine zici..eu de exemplu prefer un tuning discret al masinii...ca pe drumurile noastre....
|
logic ca nu toata lumea are bani dar dupa cum bine stiti (sau ar trebui sa stiti) tuningul costa.
acu e de mentalitatea fiecaruia daca vrea sa fie aratat cu degetu si sa se faca misto pe seama lui/masinii sau nu. dar eu imi sustin parerea .. fie faci ceva de calitate fie nu faci nimic. |
de acord cu tine
|
dupa cum ziceam v-am promis cateva informatii...deocamdata numai atata am aflat...fiatu' are motor de 1200cmc(banuiesc pe benzina),si pe masina cere 4000+1000 taxa de imatriculare...dar ii zgariata cu cheia...pe partea stanga si pe dreapta...din cate am auzit masina ii inca de vanzare...nu o mai cumpara prietenul meu:sad:
|
1.2 ii pe benzina...mi se pare cam mult taxa de inmatriculare...ia despre zgarieturi cred ca se pot face (mai usor sau mai greu)
|
ati observat ca o aparut un golf 1 albastru, are la numar LAW.
|
golf albastru cu sopilere fata si spate..?daca ii ala conusc stiu cine il are...cunosc proprietaru,dar ii de ceva timp masina in dej....unde lai vazut?
|
Quote:
|
cine face o poza cu golful 1 ?
|
o sa incerc yo sa fac o poza...numa sal vad parcat pe undeva...dar nu promit nimic
|
o singura data l-am vazut din spate.. nu mi se pare cine stie ce ..
|
mie mi se pare un pic cam patratos mai ales la spate la spoler
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
10nx 4 the pics
insa profund dezamagit .. mai bine punea niste jante in loc de spoilerele alea |
pe langa al tau ii penal:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:27. |
- Copyright 2026 4Tuning