![]() |
Re: Intalnire generala Virtual Tuning, 1 aprilie 2007
Eu maine ma duc sigur.Vreau sa dau o mana de ajutor pentru standul 'nostru'.
Iar daca nu mai e nevoie am niste prieteni intr-un club si ii ajut pe ei sa isi faca standul.Poate mai treceti si din voi maine pe acolo ;) vad k nimeni nu a mai organizat ceva. |
Quote:
|
Nu o sa ma duc doar sa ma uit dupa cai verzi pe pereti.Am vb cu un coleg care o sa fie maine acolo.Se intalneste cam tot clubul.Iar daca nu o sa fie nimeni de la virtual tuning o sa stau cu ei
|
Mi-am anuntat voluntariatul pe topicul dedicat echipei de sprijin. Daca totul e ok, ne organizam cu cap sa aranjam un stand care sa ne reprezinte cum trebuie ;)
In ceea ce priveste intalnirea generala VIRTUAL TUNING, as dori sa aflu mai multe detalii din partea organizatorilor. Se ocupa cineva din organizatori DIRECT de aceasta problema ? Daca nu, pot da o mana de ajutor privind temele de discutie si multe altele. Sunt sigur ca avem destul de multe sa ne spunem, intr-un cadru dedicat si relaxant ;) |
ar fi frumos sa se ocupe cineva in sf de asta... dar mai ales .. ar fi bine sa stabilim cand sa se tina intalnirea...
|
Quote:
|
Quote:
si cred ca daca ar putea ruver sa se ocupe ar fi bine - pe el il vad ca-si da interesul cel putin ... si putem propune o intalnire maraton spre exemplu - pt cine nu poate vineri sa fie sambata :rolleyes2 (era doar un ex) |
Quote:
|
Quote:
|
nu ar fi bine sa ne intalnim duminica? sambata e burn show-ul...ala se tine afara si nu as vrea sa il pierd ;p
|
Quote:
|
eu zic k sambata e bine ... atunci cred k vin cei mai multi ... trebe doar sa stabilim o ora.... locatia o stim ... langa panoul cu lucrari :))
|
de acord ....tot sambata voi veni si eu...
|
sambata e bine. ora sa fie fixata dupa show-u de burn/cercuri..., ca dimineatza e de acomodare pe acolo :-)
|
Quote:
sambătă e ok, iar ca şi oră eu ziceam imediat după show să ne vedem la stand. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:17. |
- Copyright 2026 4Tuning