Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   ULTIMATE virtual TuningDAYS (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays.html)
-   -   Intalnire generala Virtual Tuning, 1 aprilie 2007 (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays/35234-intalnire-generala-virtual-tuning-1-aprilie-2007-a.html)

Nubyan 27-03-07 17:29

Re: Intalnire generala Virtual Tuning, 1 aprilie 2007

Eu maine ma duc sigur.Vreau sa dau o mana de ajutor pentru standul 'nostru'.
Iar daca nu mai e nevoie am niste prieteni intr-un club si ii ajut pe ei sa isi faca standul.Poate mai treceti si din voi maine pe acolo ;) vad k nimeni nu a mai organizat ceva.

import_skillzzz 27-03-07 17:31

Quote:

Originally Posted by Nubyan (Post 820539)
Eu maine ma duc sigur.Vreau sa dau o mana de ajutor pentru standul 'nostru'.
Iar daca nu mai e nevoie am niste prieteni intr-un club si ii ajut pe ei sa isi faca standul.Poate mai treceti si din voi maine pe acolo ;) vad k nimeni nu a mai organizat ceva.

pey mai sunt care vor dar ce facem daca e sa ajutam - dam buzna peste ei la metro si zicem ca am venit sa ajutam ??? :rolleyes2

Nubyan 27-03-07 17:33

Nu o sa ma duc doar sa ma uit dupa cai verzi pe pereti.Am vb cu un coleg care o sa fie maine acolo.Se intalneste cam tot clubul.Iar daca nu o sa fie nimeni de la virtual tuning o sa stau cu ei

TopArt 27-03-07 21:25

Mi-am anuntat voluntariatul pe topicul dedicat echipei de sprijin. Daca totul e ok, ne organizam cu cap sa aranjam un stand care sa ne reprezinte cum trebuie ;)

In ceea ce priveste intalnirea generala VIRTUAL TUNING, as dori sa aflu mai multe detalii din partea organizatorilor. Se ocupa cineva din organizatori DIRECT de aceasta problema ? Daca nu, pot da o mana de ajutor privind temele de discutie si multe altele. Sunt sigur ca avem destul de multe sa ne spunem, intr-un cadru dedicat si relaxant ;)

Ace Axel 27-03-07 21:47

ar fi frumos sa se ocupe cineva in sf de asta... dar mai ales .. ar fi bine sa stabilim cand sa se tina intalnirea...

ruver 27-03-07 21:55

Quote:

Originally Posted by TopArt (Post 820958)
Mi-am anuntat voluntariatul pe topicul dedicat echipei de sprijin. Daca totul e ok, ne organizam cu cap sa aranjam un stand care sa ne reprezinte cum trebuie ;)

In ceea ce priveste intalnirea generala VIRTUAL TUNING, as dori sa aflu mai multe detalii din partea organizatorilor. Se ocupa cineva din organizatori DIRECT de aceasta problema ? Daca nu, pot da o mana de ajutor privind temele de discutie si multe altele. Sunt sigur ca avem destul de multe sa ne spunem, intr-un cadru dedicat si relaxant ;)

Voluntariatul mi-lam anuntat si eu demult.... faza e ca nu s-s miscat nimic pana acum... inafara de intalnirea de vineri de la sediul 4Tuning... la care am nu am ajuns... (comfuzie de vinerii :P) si lafel ca minu nu a ajuns nimeni care sa ne reprezinta deci... voluntari ar fi mai multi dar echipa nu e formata.... de maine sunt sse eu disponibil, deci cum ne organizam sa dam si noi o mana de ajutor? :D

import_skillzzz 28-03-07 20:38

Quote:

Originally Posted by ruver (Post 821062)
Voluntariatul mi-lam anuntat si eu demult.... faza e ca nu s-s miscat nimic pana acum... inafara de intalnirea de vineri de la sediul 4Tuning... la care am nu am ajuns... (comfuzie de vinerii :P) si lafel ca minu nu a ajuns nimeni care sa ne reprezinta deci... voluntari ar fi mai multi dar echipa nu e formata.... de maine sunt sse eu disponibil, deci cum ne organizam sa dam si noi o mana de ajutor? :D

pey sa se ocupe cineva - si sa ocupe bine - adek sa ia id mess si nr tel de la toti si sa aflam si noi ceva (poate ca toti suntem dornici sa ne intalnim si sa invatam ceva in legatura cu desenatul, resp virtual tuningul)

si cred ca daca ar putea ruver sa se ocupe ar fi bine - pe el il vad ca-si da interesul cel putin ... si putem propune o intalnire maraton spre exemplu - pt cine nu poate vineri sa fie sambata :rolleyes2 (era doar un ex)

ruver 28-03-07 23:58

Quote:

Originally Posted by import_skillzzz (Post 822477)
pey sa se ocupe cineva - si sa ocupe bine - adek sa ia id mess si nr tel de la toti si sa aflam si noi ceva (poate ca toti suntem dornici sa ne intalnim si sa invatam ceva in legatura cu desenatul, resp virtual tuningul)

si cred ca daca ar putea ruver sa se ocupe ar fi bine - pe el il vad ca-si da interesul cel putin ... si putem propune o intalnire maraton spre exemplu - pt cine nu poate vineri sa fie sambata :rolleyes2 (era doar un ex)

de este o idee buna eu si alti, oricum o sa fiu acolo sper sa reusin sa dam uni de alti...

TopArt 29-03-07 01:01

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 787198)
sambata , 31 martie 2007 vom organiza la locul evenimentului intalnire nationala Virtual-Tuning.
vom discuta live toate problemele aparute de-a lungul timpului, vom stabili pentru viitor o cat mai buna organizare pentru dezvoltarea VT, atat la nivel de forum, sectiune pe site dedicata, linia pentru revista, frecventa si tipurile concursurilor, etc...
astept propuneri pentru ordinea de zi.

deci reinnoiesc invitatia. SAMBATA vreau sa avem discutii pe tema VIRTUAL TUNING. ramane sa ne hotaram cum facem asta. voi trebuie doar sa veniti, sa fim acolo. pana atunci o sa sondez locatia din nou pentru a veni cu niste idei legate de intalnirea propriuzisa. niste scaune si niste mese langa panou ne-ar rezolva, de inceput, tind sa cred...

giubau_v8 29-03-07 02:26

nu ar fi bine sa ne intalnim duminica? sambata e burn show-ul...ala se tine afara si nu as vrea sa il pierd ;p

shantzu 29-03-07 06:54

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 823002)
nu ar fi bine sa ne intalnim duminica? sambata e burn show-ul...ala se tine afara si nu as vrea sa il pierd ;p

inainte sau dupa show zic eu ;) ca poate unii or sa vina doar sambata ca sa vada si show-ul ;)

Ace Axel 29-03-07 08:22

eu zic k sambata e bine ... atunci cred k vin cei mai multi ... trebe doar sa stabilim o ora.... locatia o stim ... langa panoul cu lucrari :))

pufy 29-03-07 10:15

de acord ....tot sambata voi veni si eu...

tng 29-03-07 10:25

sambata e bine. ora sa fie fixata dupa show-u de burn/cercuri..., ca dimineatza e de acomodare pe acolo :-)

george GMN 29-03-07 12:27

Quote:

Originally Posted by tng (Post 823159)
sambata e bine. ora sa fie fixata dupa show-u de burn/cercuri...

d'acord cu tng.
sambătă e ok, iar ca şi oră eu ziceam imediat după show să ne vedem la stand.

All times are GMT +2. The time now is 22:17.

- Copyright 2026 4Tuning