Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Drift Section - Sideways Action (https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action.html)
-   -   Tengu - Masini, Proiecte, Competitii - Viata in lumea driftului (https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action/35128-tengu-masini-proiecte-competitii-viata-lumea-driftului.html)

B-83-DAC 31-08-06 03:18

Re: Drift Project Rx 7 Fd

poti pune si filme mai mari asta in cazul in care ai linie de upload buna .

NightClubRacer 01-09-06 02:43

super tari pozele si filmele, sa mai pui. :D

Tengu 05-09-06 20:24

2 Attachment(s)
Just messing around, trying to get a filling for it .... and burn some rubber in the process.. :)

Tengu 09-09-06 01:47

Re: mazda r x 7

2 Attachment(s)
Si acum, ca sa ne intoarcem on-topic de la scurta paranteza, proiectul e cel putin fascinant. Bravos MX6![/QUOTE]

Eleronul Mazadspeed si bara spate care le-am facut varza in timp ce faceam antrenamente de drift, cu o iesire in decor :):):)

fishbone 09-09-06 02:00

Da, aia e cel mai misto. Pui piese cu mare grija pe ea doar ca sa le spargi la prima "joaca". Sucks. Atata timp cat e doar un "rahat" de eleron, e ok. Nu le inlocui inca, mai fa antrenamente :D

blind 09-09-06 02:26

masinile tale sunt cu adevarat speciale..poti face din ele avioane..sa ma anunti si pe mine daca treci prin slobozia vreodata sa vad si eu una din ele...id meu e tzunami_co89..ms papa

Tengu 09-09-06 13:54

2 Attachment(s)
Cateva poze cu ce se lucreaza la rx7.

Din pacate transplantul de RB 25 o sa fie gata numai pe la sfarsitul saptamanii viit.

Motorul rotativ e scos din masina, probabil e foarte suparat saracu :):):)

There goes the rotary lump :):):):) .....

Tengu 09-09-06 14:36

2 Attachment(s)
Rx7 pe masa de operatie :)

Tengu 09-09-06 14:38

Quote:

Originally Posted by fishbone (Post 548335)
Da, aia e cel mai misto. Pui piese cu mare grija pe ea doar ca sa le spargi la prima "joaca". Sucks. Atata timp cat e doar un "rahat" de eleron, e ok. Nu le inlocui inca, mai fa antrenamente :D

:):)

Oricum ma gandeam sa il dau jos si sa pun unul de carbon mai usor... O sa fie o decizie usoara acuma :) ....

Tengu 09-09-06 15:08

2 Attachment(s)
Mecanici de aici sunt niste macelari..... era sa lesin cand mi-au explicat ce fac cu masina !!!

Dupa cum se vede in poza au taiat din subframe !!! au pus niste distantiere intre sistemul de suspensie-directie (subframe) si sasiu, ca sa inalte un pic sasiul in asa fel incat coloana de directie nu atinge baia de ulei, care de asemenea au taiat-o si au montat-o invers pe blocul motor (plus ceva modificari inauntru ca sa nu raman fara ulei cand sunt sideways ;) ) ....

Se vede in poza o bucata de lemn atarnand pe acolo !!!! ....

Looks like a big messs :):):) !!!!

Tengu 09-09-06 18:10

1 Attachment(s)
Some more sideways shit !! ;)

SEBASTIAN 11-09-06 02:35

Quote:

Originally Posted by Mx6 (Post 548729)
Mecanici de aici sunt niste macelari..... era sa lesin cand mi-au explicat ce fac cu masina !!!

Dupa cum se vede in poza au taiat din subframe !!! au pus niste distantiere intre sistemul de suspensie-directie (subframe) si sasiu, ca sa inalte un pic sasiul in asa fel incat coloana de directie nu atinge baia de ulei, care de asemenea au taiat-o si au montat-o invers pe blocul motor (plus ceva modificari inauntru ca sa nu raman fara ulei cand sunt sideways ;) ) ....

Se vede in poza o bucata de lemn atarnand pe acolo !!!! ....

Looks like a big messs :):):) !!!!

Cineva te intreba de pastila daca ai reusit sa pui sa vezi ce efect are la moror cat creste randamentul.

Tengu 24-09-06 11:41

Ce am mai facut latley... for petrolheads only !!! :):):)

Tengu 24-09-06 11:45

1 Attachment(s)
Skyline RB25 powered nissan s13, asa stau langa el de parca ar fi al meu..... :):):)

Se vede distanta intre capota si bara..... asta pt ca tocmai lovise peretele din spate in proba de circuit :):):)

Tengu 24-09-06 11:50

1 Attachment(s)
Ca sa nu zica lumea ca nu sunt fan subaru !!! :)

All times are GMT +2. The time now is 15:22.

- Copyright 2025 4Tuning