![]() |
Re: Drift Project Rx 7 Fd
poti pune si filme mai mari asta in cazul in care ai linie de upload buna .
|
super tari pozele si filmele, sa mai pui. :D
|
2 Attachment(s)
Just messing around, trying to get a filling for it .... and burn some rubber in the process.. :)
|
Re: mazda r x 7
2 Attachment(s)
Si acum, ca sa ne intoarcem on-topic de la scurta paranteza, proiectul e cel putin fascinant. Bravos MX6![/QUOTE]
Eleronul Mazadspeed si bara spate care le-am facut varza in timp ce faceam antrenamente de drift, cu o iesire in decor :):):) |
Da, aia e cel mai misto. Pui piese cu mare grija pe ea doar ca sa le spargi la prima "joaca". Sucks. Atata timp cat e doar un "rahat" de eleron, e ok. Nu le inlocui inca, mai fa antrenamente :D
|
masinile tale sunt cu adevarat speciale..poti face din ele avioane..sa ma anunti si pe mine daca treci prin slobozia vreodata sa vad si eu una din ele...id meu e tzunami_co89..ms papa
|
2 Attachment(s)
Cateva poze cu ce se lucreaza la rx7.
Din pacate transplantul de RB 25 o sa fie gata numai pe la sfarsitul saptamanii viit. Motorul rotativ e scos din masina, probabil e foarte suparat saracu :):):) There goes the rotary lump :):):):) ..... |
2 Attachment(s)
Rx7 pe masa de operatie :)
|
Quote:
Oricum ma gandeam sa il dau jos si sa pun unul de carbon mai usor... O sa fie o decizie usoara acuma :) .... |
2 Attachment(s)
Mecanici de aici sunt niste macelari..... era sa lesin cand mi-au explicat ce fac cu masina !!!
Dupa cum se vede in poza au taiat din subframe !!! au pus niste distantiere intre sistemul de suspensie-directie (subframe) si sasiu, ca sa inalte un pic sasiul in asa fel incat coloana de directie nu atinge baia de ulei, care de asemenea au taiat-o si au montat-o invers pe blocul motor (plus ceva modificari inauntru ca sa nu raman fara ulei cand sunt sideways ;) ) .... Se vede in poza o bucata de lemn atarnand pe acolo !!!! .... Looks like a big messs :):):) !!!! |
1 Attachment(s)
Some more sideways shit !! ;)
|
Quote:
|
Ce am mai facut latley... for petrolheads only !!! :):):)
|
1 Attachment(s)
Skyline RB25 powered nissan s13, asa stau langa el de parca ar fi al meu..... :):):)
Se vede distanta intre capota si bara..... asta pt ca tocmai lovise peretele din spate in proba de circuit :):):) |
1 Attachment(s)
Ca sa nu zica lumea ca nu sunt fan subaru !!! :)
|
All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
- Copyright 2025 4Tuning