![]() |
Re: Aspiranti Sun Racers (inscrieri)
Quote:
Numai bine si va doresc sa nu va prinda radaru.Pe mine m-a prins aseara la apaca cu 100. :cry: |
noroc ca au votat astia sa fie limita legala 60 :))
|
pai nu e valabila inca legea aia.Idea e ca peste 50 la ora iti ia carnetul pt 3 luni, sub 50 iti da amenda.Am luat 6 puncte de penalizare si 375 de lei amenda.Dar platesc jumate in 48 de ore.Era pustie strada, nici o masina nimica si jepatii stateau dupa un stalp.
Ma intreba politista : De ce mergeti cu viteza ? Raspuns : PENTRU CA POT Trebuie detector neaparat... :( |
E bine ca nu ti-au luat permisul, oricum ai grija sa nu ajunga si la tine cartea clubului :D
|
Quote:
|
dak vi in seara asta poate ne uitam la el
|
Lol , Darksun...
E cam aiurea sa mergi tare prin oras fara detector... Ai dracului broscoii aia de gaori abia asteapta... |
Quote:
I-am zis de o gramada de ori sa-si ia detector si nu s-a lasat pana nu ia luat permisu. |
Lasa ma ca pe data de 9 mi-l iau inapoi :D si sunt cuminte de acum incolo
|
De acum pana pe 9? Sau de acum pana iti iei detector?
|
Quote:
|
gata k deja ati facut dita mai offtopicu
|
Quote:
Bai gogutule. Gluma, gluma dar sa moara mamicutza ta. POTOLESTE-TE in P.LA mea ca ma oftici. I-ati detectoru ala sau mergi mai calm. Yo vorbesc :lol: |
Quote:
|
Quote:
Aseara cam pustiu pe la kiselef.Eram eu si S2000-ul.Subtire subtire.:rolleyes2 Eu plec acasa in seara asta, dar ne vedem sapt viitoare cand aveti timp.;) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:36. |
- Copyright 2026 4Tuning