Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica Dacia (https://forum.4tuning.ro/306-zona-tehnica-dacia.html)
-   -   Jante de Dacia...de alea cu care alergau batranii pe coasta (https://forum.4tuning.ro/306-zona-tehnica-dacia/34968-jante-dacia-alea-alergau-batranii-coasta.html)

furia_alba 17-05-08 23:54

Re: Jante de Dacia...de alea cu care alergau batranii pe coasta

frumusele;)

_DPG_ 18-05-08 01:40

Parerea mea este ca te-ai grabit cu vopsitul. Eu am slefuit la ele cu bormasina o zi intreaga pana au iesit p e r f e c t e, apoi grund, vopsea neagra si arginitiu pe margini, credeam ca se vede, nu aveam marginea alba ci argintie, asta cu ventilul si anvelopele date jos, am vopsit si pe interior, au iesit atat de beton de zici ca asa erau din fabrica. Nu sint intro stare prea buna jantele tale, da` vorba aia, din avion nu se vede :)

furia_alba 18-05-08 01:48

ai dreptate dpg....so cam grabit....si nici no fost prea atent la detalii....da pt o dacie veche merge....si nici no avut la dispozitie bormasina....o dat cu o perie...(is vecin cu el:D).....s de asta o iesit asa.....

Wlad 18-05-08 21:18

am slefuit la ele cu bormasina ..unde a mers..( ca peria era mica si nu ajungea in unele locuri..) si unde nu a ajuns bormasina am dat cu peria..ce era sa fac...am muncit la ele cate 2 3 ore pe zi ...o saptamana..iar in week-end le-am vopsit..:D

Wlad 19-05-08 10:03

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by furia_alba (Post 1539590)
ai dreptate dpg....so cam grabit....si nici no fost prea atent la detalii....da pt o dacie veche merge....si nici no avut la dispozitie bormasina....o dat cu o perie...(is vecin cu el:D).....s de asta o iesit asa.....

o saptamana zi de zi am tot exfoliat cate o bucatica...cate o bucatica...am indepartat rugina..ca sa nu se crape vopseaua..si sambata le-am vopsit..mi-a luat 6 ore..( spalat jante dupa ce le-am curatat..vopsit cateva straturi..lasat la uscat..) :D in poza a 2-a de vede ca sunt curatate jantele :D

radu_nb1 28-05-08 23:25

2 Attachment(s)
eu le-am ars cu arzatoru cu flacara, le-am frecat cu glaspapir, si le-am vopsit, toate 4 cateva ore, da nu le-am dat lac si s-am cat decolorat putin . nu inteleg ce va ia atatea zile sa lustruti la ele

PH 33 RNR 29-05-08 19:19

pasiune mestere pasiunea!!!

B98YMV 01-06-08 19:45

Quote:

Originally Posted by radu_nb1 (Post 1559322)
eu le-am ars cu arzatoru cu flacara, le-am frecat cu glaspapir, si le-am vopsit, toate 4 cateva ore, da nu le-am dat lac si s-am cat decolorat putin . nu inteleg ce va ia atatea zile sa lustruti la ele

Si rezultatul e pe masura , ti-ai batut joc de cauciucuri

radu_nb1 01-06-08 23:44

cum dreak sa imi bat joc de cauciucuri, unde vezi vopseaua am dat cu vaselina inainte sa curat usor . si cu incalzitu doar nu am inrosit janta

B98YMV 02-06-08 00:18

Si ce urlii asa ? Eu ti-am spus doar ce am vazut in poze . In poze se vede ca e vopsea . Acum vaselina nevaselina e problema ta ! Numai bine

radu_nb1 02-06-08 00:26

1 Attachment(s)
am vazut pe o dacie care a fost facuta in uzina, un set de jante de aluminiu pe 3. marca OZ si aveau spite gen cum sunt cele de la raliu la WRC acum, seama putin cu modelu asta, are cineva poze cumva.masina sa fabricat in 85, cu cv5 trepte planetare lungi din fabrica , dak are cineva poze ca eu am avut jantele pe mana, da nu aveam profil pe forum,

TL-55-CDI 12-06-08 06:13

mai fratilor ati mai gasit ceva jante ca sunt inebunit decand caut.pt daciuta mea nu are nimeni jante

TL-55-CDI 12-06-08 06:16

unde mai gasesc si eu jante in trei spite din alea de la dacia dedicatie?
sunt inebunit si nu gasesc

Wlad 12-06-08 13:07

Quote:

Originally Posted by TL-55-CDI (Post 1586094)
unde mai gasesc si eu jante in trei spite din alea de la dacia dedicatie?
sunt inebunit si nu gasesc

pune si tu o poza sa vedem ce jante cauti ..se gasesc jante de vanzare...pe la dezmembrari..poate gasesti ceva aici pe site..la sectiunea "bazar"

[email protected] 13-06-08 21:15

cred ca dalea de dedicatie gasesti in metro si sunt CMS

All times are GMT +2. The time now is 08:48.

- Copyright 2026 4Tuning