![]() |
Re: Audi A3 8l
Quote:
|
tot respectul...ai o masina belea!se vede ca ai pus suflet in ce ai facut si ai investit multi bani...bv
|
Mda sa stii ca asta da :) ( partea cu baniiiii si timp si munca ... ) offfff
|
culoarea sta foarte bine pe masina.stiu masina asta demult:D:Poricum crek ti`ai indeplinit un vis.masina este super taree!vrei sa`i mai faci ceva la motor???
|
probabil ca da .... da nu stiu sigur sa vedem cum stau acuma cu bani ... dar se pare ca o sa fie o surpriza la motor ...
|
Destul de dragutza
|
ce sa mai zik...superba , jentiile alea stau ff bine , cum se aude sistemu audio? se cuprinde? lai mai schimbat odata?
|
am uitat culoriile..da super bine negru plus orange ai grija de ea
|
intradevar, prezinta .... pacat ca doar noapte am apucato .. si atunci :))) .. cautam ...... :))
astept sa te vad pe str cu ea ..... pietonule :))) |
Poate se prezinta ALE pe la cursa pe la Suceava ...a iesit f bine si vad k sunt destul de multzi fani paici de A3 :P....oricum ... Motorasu ala ar mai trebui hranit oleak ..vitaminizat ...sa faci o masina completa ...eu astept sa vad dak schimbi sau nu turbinutza aia :P...se preteaza ..vezi k era pe undeva Kitul complet pt 1.8 T la un pretz foarte convenabil ...te ajteptam cu noutatzi si surprizele eterne care ni leai oferit ...
Mult respect pt un om la fel de mult :D...Bafta |
felicitari suceava pentru premiul luat la oadea :))
bafta in continuare ..... |
2 Attachment(s)
:rolleyes2 Pun si eu doua poze... Si acum..ce ziceti de culoare??? :shock: :shock: :lol:
|
very nice !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
am vazut masina la Tuning Days Cluj...ce sa zic...o masina ffffff frumoasa;) cel mai tare A3 pe care l-am vazut!!!:!:
|
14 Attachment(s)
2 Sapatamani de glorie :) si eu 2 showuri 3 cupe ....
Wste2 oradea - Top of the show TTDC cluj - Best Exterior - Best Paint New Fotos |
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning