![]() |
Re: Vand Ford Focus Ghia
Ma masina asta are ceva.cu 8400 nu ai dat-o din martie acuma nici cu 7000 nu se poate vinde,stropeste-o cu niste apa sfintita,glumeam...(dar poti incerca)
Bafta la vanzare mai ales la pretul asta de chilipir.. |
n`are ceva.... are mai multe: faruri, stopurii, semnale hella magic modul, bodykit, suspensie, jante pe 17", senzorii de parcare... ;)
mai multe detalii numa la telefon! |
continuam alergarea.... :paper:
|
sus sus... :idea:
|
schimbat pe masina pivot dreapta + capat de bara + bucse antiruliu spate!
continuam alergarea... acelas pret! ;) |
nu mai spune ce tot schimbi pe masina, lasa asa ..sa vina cumparatorul si daca oricum masina este buna si ii place foarte bine (doar o parere)
|
pai schimba, ca mai cad intre timp:) eu cred ca pana acum au vazut-o destui oameni, dar daca inca o mai are....
|
din toti care se afirma mari cumparatorii, au fost 3 persoane care au vazuto, o gagica si doi baietii... in rest numa vorbe.
eu zic ca e masina buna, din decembrie pana acuma am schimbat 2 bucse, un capat de bara, un pivot.. binenteles uleiu la timp.. si am facut peste 9000km. WAY - masina nu e "cazan" daca acolo bateai apropou` ala subtil.. si sunt destule persoane care pot sa confirme chestia asta.. ;) |
Quote:
|
cand am spus ca sunt persoane care pot sa confirme chestia asta nu mam referit la cunostiintele mele.. ci la persoanele care au vazuto..
Iar povestea cu tine.. acolo chiar a fost o faza naspa, recunosc dar nu a fost vina mea.. |
pai sa auzim si noi ce s-a intamplet sau waY ne poti spune tu ceva date din "interior" despre masina
|
Quote:
deci, continuam cu 7450euro neg.! |
Imi place masina , am cautat si pe niste site second-hand de masini si sunt mai multe oferte aici.CAT mai lasi din PReT?
|
negocierea se face langa masina!!
tel: 0724946433 |
si inca odata, hopa sus :!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:33. |
- Copyright 2026 4Tuning