![]() |
Re: This Is My Ride....:)
cheder ia si strange putin din buci...strange niste bani si tragei o vopsea...daca cauti cu 5-6 mil tio vopsesti si faci si tablaria!!Cu filtru si toba ai inceput bine...
Multa bafta |
poi asta vreau am gasit undeva la 16mil un galben perlat si usi tip fluturas.....superb.....merci mult
|
cheder chiar si dak nu ai bani ai putea sa investesti tu niste timp. poti sa te apuci chiar tu insuti sa faci ceva in legatura cu aspectul masinii. ai putea sa incepi prin a-i da jos stikerele si toate prizele fake de aer si apoi sa incerci sa ii tragi o slefuiala, chituiala si eventual o vopsitorie ca sa fim sinceri nu omori pe nimeni dak incerci sa faci asa ceva cu mana ta si iti garantez ca satisfactia e mai mare cand stii ca e facuta de mana ta si nu de altul. ai putea sa incerci un gordini style ca la bani nu te rupe cum te-ar duce un tuning cu spoilere si alte nebunii... oricum respectele mele ca ai ambitie sa scoti ceva din masina asta... sfatul meu nu asculta ce spun altii oricat de jignitoare ar fi cuvintele lor... eu am o vorba: " nu poti sa te kci in gustul omului"
|
Masina e urata,cred k a fost si TAXI in tinerete si`n zilele ei bune..ai facut`o k o sorcova ..sper sa nu te superi pt reproshuri da poate si tu daca ai privi`o cu alti ochi ai vedea acelasi lucru..prizele alea sunt ceva gen cum au mai zis baietii..made in GR..si alte porcarii lipite pe ea..ce dreaq..si capota aia e si mai urata..uita-te si tu la WRC-u cum e a lui..poate sa-i ceri si niste sfaturi si porma ;)
cum au mai zis si altii..pune mana si fa-i tabla;).. si daca tu ai pe aia 1.6 cu 100cp..iti propun una pe 400m..motoru meu e dus,nesegmentat..fara dublu corp asa cum e ea obisnuita;) bafta la "tunat" |
...intradevar acea masina a fost un taxi...a suferit foarte multe lovituri....:((
.....dar cine rade la urma rade mai bine:P. |
cine?ala care ti-a vandut-o?
|
daca nu ii puneai atatea prize de aer arata marfa
ps: ii mai trebuie o bara fatza(km k la daciile fabricate prin 1998) motoru e marfa . daca lucrai la acelasi nivel si la exterior , iesea masa :)) |
degeaba ii ziceti sa dea jos stikerele ca tot ca el face..si le lasa pe maisna..;)..am incercat de N ori sa`i spun..e treaba lui..nu`i mai zic nimci..decat sa ma injure....:)))....si motorul este un 1.3 normal de dacie..;)..
|
si tu cheder.da jos alea dupa ia si las-o old style.......arata mai frumoasa asa bafta in continuare............
|
Quote:
ps: fiecare cu pasaricile lui :)) |
Frate... baga si tu... poze cu ea cand i-ai pus barile cromate;), ca arata pre frumos:) Bafta in continuare... ne vedem la garaj:-)
|
si eu sunt curios sa o vad.... sal
|
Quote:
o sa ma mai duc pe la remat sa imi iau de acolo niste arip[i contra aripi, praguri. mi-a promis un prieten ca imi da o dacie radiata putin ciocanita dar motoru este impecabil refacut acu' 6luni (franttuzesc, cutie in 4trepte rapoarte scurte...deabia asteapt sa ma duc in weekend la el sa o car de acolo:) |
6 Attachment(s)
Spuneti voi daca arata mai bine asa cum era... mai demult.... sau cum arata acum:), parerea mea e ca arata mai cool mai demult:-)fara suparare Alexe....
|
mai chedere cand ne dam si noi?....cu tot aia 100 de cai ai tai te las in urma :P:P:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:51. |
- Copyright 2026 4Tuning