![]() |
Un F50 si un s 600 biturbo, eventual si un mini Cooper s ca sa ma pot misca prin oras. Dar astea sunt vise...ina neimplinite, dar e frumos sa visam :lol:
|
porche 917 facut pentru lemans 800kg 1100 de cai viteza maxima conform unui documntar 700km/h cica cu maicasa in masina
|
Eu am mai multe \"dream cars\" :) :
Ferrari F430 Saleen S7 si de ce nu Audi RS4 dar ma multumesc si cu una din ele :D |
2 Attachment(s)
prima ar fi nissan skyline gtr r34 v-spec facuta eact cum vreau eu... sau daca nu un audi rs6 facut la dahlaback racing (620cp)... si in ultimul rand (daca nu se poate sa am nimic din ce am scris mai inainte) as vrea un mercedes 300 sl roadster din 1960
si acum sa va dau niste poze cu alte masini cu adevarat de vis... |
1 Attachment(s)
Masina vietii mele nu poate fi decat un Porsche, deoarece sunt un fan Porsche.... Modelul preferat GT2
|
a
eu ma gandesc la ceva ce mi-as putea permite: Calibra 2l Turbo 4X4 - pacat ca nu prea gasesti iar sa fie si in stare buna nici atat. ar mai merge si un Golf III GTI Edition de 150CP
|
sal
NU poti spune masina preferata ..sunt mult prea multe masini superbe:
hai sa va arat un top de al meu :) TOP 10: 1) mc'laren f1 2) bugatti veyron 3) porsche GT2 ( suuuuper :) ) 4) ferrari f60 5) ferrari f430 6) koenigsegg cc 7) lamborghini murcielago 8) m3 csl 9) ultimul m5 ( 507 cp) 10) ford mustang GT |
Un urs cu motor de 5000 pe el! Eventual si cu turbina... De preferinta albastru inchis si cu linie Magnat pe el! Un CD cu trance, o sosea asfaltata bine si restu' vine de la sine...
Adevarul e ca la ursulet visez de la 14 ani si inca nu am ajuns sa-l cumpar! Sper ca totusi intr-o zi... |
2 Attachment(s)
jaguar s-type si lamborghini miura
|
Ala e E-Type... :wink:
|
deci...cum sa incep? exclud din start Bugatti veiron sport edition, enzo ferrari, saleen si alte jucarii..........
masina de alergat..... Ferrari F430 BMW M5 2005 masina de zi ..... mercedes CLS masina de seara.......... CL 55 AMG masina de afaceri ......... Chrysler (nush cum se scrie) 300C de plecat la mare.......... SL500 offroad .............. G 55 AMG W12 Kompressor ofroad prin gropile lui Basescu (vangelie).... Hummer H2 masina pt nevasta ........ Dacia 1310 (sa nu o agate lumea) pt fimiu........................... M3 CSL pt fimea........................... SLK 200. si cam aici se incheie lista masinilor cat de cat visabile. si ca o lista cu masini.............. greu de obtinut Bugatti Veiron Sports Edition 1101 CP Ferrari Enzo McLaren F1 Monopostul lui Schumi Porsche 917 LeMans edition................. 1000 cp/800kg .............gata ca visez prea mult si ce e mult strica. |
mad_oviddiu! Beton omule!!! :lol: Super lista... O singura intrebare am: pt nevasta... Dacia e d-aia cu injectie sau ceva pe carburator? :lol:
|
.
the new Aston Martin DB9 pt piata :D
si de vara un AC Cobra (replica ) |
1 McLaren F1
2 Enzo 3 Veyron 4 Carrera GT 5 Diablo LM |
a
1 Attachment(s)
:D asta este doar una dintre ele :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:39. |
- Copyright 2026 4Tuning