![]() |
o sa caut filmuletu si sa-l pun..
iar pt cel ce-a zis ca ceasurile nu-s precise am citit acu ceva vreme intr-o rev un test drive..la mai multe modele..seria3, megane, solenza, si nu mai stiu ce....inca unele..si pe solenza diferenta dintre a 5-a roata si indicator a fost de vreo 5-6km la viteza maxima..la megane de 2parca si la bmw erau la fel.. deci nu stiu eu ce maserati ai vazut tu care sa arate o eroare asa de mare.... |
Re:
Quote:
Vitezometrul se tareaza. Nu stiu nici un Subaru care nu a prins 250 de serie, poate corect e sa declari maxim de serie 244 dar tinuta mult la maxim trece si ajunge in limitare. |
L E G A L R A C I N G
Eu am masurat sa vad eroarea de bord cu GPS si poate la vara ii ajut pe mai multi sa faca asta. Bordul arata corect. La BMW pe bord erau 95 si real pe GPS 100, sunt roti mai mari, iar bordul nu a fost tarat. La Peugeot la 100 pe bord real erau cam 97-98km/h. Dacia 1310 cu roti 13/5,5j anvelope 175/65/13 era cam 1km diferenta |
sebastian nu stiu cati bani ai bagat tu in masina poate ai bagat ceva..dar nu ma intereseaza nui treaba mea...dar sa numi spui ca subaru merge 300 acuma.. :lol: pt ca asa prost nu sunt!!! sunt si eu pe subaru forum in germania tiam mai zis si acolo sunt oameni care au habar si au si ei subaru de peste 400 cp si toti au spus acelais lucru dupa 250 nu se mai intampla mai nimica.... :twisted: dar pana la 200 trag bine..!! nu te supara pe mine astai adevarul sti nui masina de viteza finala!! toti miau spus asta!!
|
Re:
Quote:
Nu spun mai mult decat ca tu-ti exprimi parerea ta. Nu te mai grabi cu vorbe cine stie poate ma bati, asta e viata... |
e si normal..sa nu fie masina cu viteza de top...cat poa sa scoata din motorasul ala de 2l?acc da..dar viteza?nu prea are cum..tehnic vbind..si jaguarul XJR de 400cp supraalimentat e limitat la 250..e facut pt cel putin 320.....
|
Re:
Quote:
ai habar ce putere iti trebuie sa ajungi cu masina la 320Kmh la ora?? daca pana la 250Kmh la ora nu iti trebuie prea multi cai......min.200Cp si aerodinamica buna peste 300Kmh iti trebuiesc sute de cai in plus.....cu 400Cp nu faci mare branza... |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
E clar ca punctul forte al lui Subaru este demarajul, iar viteza este penalizata de mai multe aspecte insa cei care aveau puteri mai mari si nu faceau decat 250-260 erau sinceri dar au uitat sa scoata limitatoarele de vitera, limitarea e pe la 253-256, Speed Limit Defender si recomand SLD HKS. Eu pe asta-l am si nu-s probleme sa mai limiteze undeva. |
Re:
Quote:
deci no comment..am spus ce am vazut si ce s-a testat de-a lungul anilor iar jaguarul dk nu ma insel a fost prima masina de serie care avea vit oficiala de 250max..din cate tin minte..si asta prin Etype....400cp e suficient si depinde in ce conditii sunt exploatati..si oricum..iarasi parerea mea..ca 400cp dintr-un V8 supraalimentat..nu-i cam tot una cu 400 scosi dintrun motoras de 2000cmc |
Re:
Quote:
Jaguar E type cu peste 200cp si vit max 240km/h. Ca sa prinzi viteze mari ai nevoie de cutie care sa te duca acolo. Cutia de Subaru se apropie in treapta a 6-a la 7800rot/min de 320km/h teoretic. Daca extinzi plaja de turatie si ai suficienta forta sa o duci acolo obti viteze mari. Un BMW M3 de 343cp poate face bine 290 fara limitari si cu relativ putini cai, lafel si M5. |
da..exact...aici doar ca (parerea mea :lol: dezavantajul la subaru este cap cilindrica mai mica...poate dk-ar fi avut 3000cmc...n-ar fi fost nevoie de 8mii ture pan la 300...
|
Re:
Quote:
Exista un copromis, un echibru. Subaru are si motor de 2,5litri dar ca sa fie preparat la mmaxim se pune set motor de 2,3litri si la cel de 2.0 se pune set de 2,2. Dar cine vrea un motor mare e cel de Viper cu turatie de 5500, de la 5000 nu prea mai trage. |
stiu motoarele de la subaru..vb aia:))..
dar de ce zici ca cel de pe viper nu mai trage peste 5000?cuplu?cutie..soft? |
Re:
Quote:
Configuratia nu-i permite mai multe ture cu randament. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:53. |
- Copyright 2026 4Tuning