![]() |
Re: discutii tehnice...
nu ne deranjam....eu persoanl ma bucur ca te-am putut ajuta:)
tu ai pus filtru daca bine stiu cand o sa fii prin SM as vrea sa vad cum l-ai pozitionat conteaza mult. Ma bucur ca esti multumit de el :) numai bine! |
Trick question: De unde pot achizitiona piese import JAPONIA la preturi decente?
|
incearca sa vorbesti cu moderatorul de pe sectiunea DRIFT ... Tengu.. el are japoneze.. si ar trebui sa stie chestii de astea.. da-i un PM .. ;)
Ceva planuri.. ? :D |
Quote:
|
CRZ-SM, la piese noi nu te pot ajuta, dar iti recomand pentru orice intrebare tehnica de Honda, motoare VTEC, VVTI, Civic, CRX, cel mai documentat maestru este Nelu Nastor (0740-032431). A preparat pentru curse minim 10 CRX-uri, care au obtinut rezultate frumoase la competitii de VTM, rally, etc. In plus, nu este mecanic auto, ci inginer auto. ...
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
poze in sfarsit cu filtrul meu
|
arata misto filtru........se simte diferenta?? ;).....
|
da sa stii ca se simte diferenta
ii mai rautacios...parca ii bondar...la motor asa mic se simte destul de bine |
E bine atunci;)......Sa ai bafta la el.......
|
Sal nu stiti ceva marca buna de bujii sport si cam la ce pret???mrs
|
Bujii sport de la Bosch am vazut undeva.....Cred ca erau pe la 80-90 RON...daca imi aduc bine aminte...Nu stiu cat de bune is da firma e OK zic eu.
|
sal....care ma poate ajuta si pe mine , sau unde gasesc si eu, un cd de navigare cu harta romaniei, pentru un ford mondeo din 2004?????
|
si pretu cam cat ar fi??????aprox.......pls!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning