Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Ultimul kitch veritabil (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/34487-ultimul-kitch-veritabil.html)

eMH 19-06-07 21:05

Re: Ultimul kitch veritabil

inger-ingerasul meu,de ce is unii atat de cretini??? sa moara persoana mea,zici ca e avion,sau ceva de pe la desene animate pare mai mult...chestia impresionanta e ca are si stampila 4 tuning pe poze,deci..."chestia" aia,daca se poate numi asa,"face firma de ras"

smoke 25-06-07 20:53

4 Attachment(s)
masina din pacate nu iesi de la mine asa.. restu ii apartine omului... tot ce e pus peste faruri ,tapiteria interioara.. e bataie de joc... no comment... incepe sa imi para rau ca m-am ocupat de masina aia.. si in ce hal era cand mi-a adus-o.... kitch.... frate... si iar in ce hal o murdarit-o

asa a arat masina .. cand am scos-o din atelier.. si era negru mat,

P.S. pt cei care nu stiu cum ies masinile de la mine uitati-va pe linkul urmator.. sa nu mai vb tampenii..

all the best from SmokeDesign, Smoke out

smoke 25-06-07 20:54

https://forum.4tuning.ro/37-cluj/28548-smokedesign.html

smoke 26-06-07 10:47

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 943266)
masina asta a fost facuta`n cluj la smoke design.
asa si arata

da-mi voie sa zic ca esti la fel de neinformat ca intotdeuna.. cum adica asa si arata...??? mai documenteaza-te cat o fost facut la mine si te rog sa cauti un jeep mai ok lucrat in ro ,modelul respectiv la cum a iesit de la mine si la buget de cacat!,

deja imi sare mustaru cu masina asta.. bine ca nu mai are sigla mea pe ea...

mareo 12-08-07 10:06

yeeks...kitch total

83_URZ 12-08-07 17:03

ce panarama...:lol:
am vazuto si prin braila zilele trecute..
offf offf - zici ca este masina ceea din filmul A1 parca .....( cu negrul acela cu multe lanturi si un tip cu parul alb, erau cam 5 personaje care formau o trupa de actiune)
ESTE mai vechi filmul.... cam de prin '97,98

NT33EXE 12-08-07 20:59

1 Attachment(s)
l-am pus si la kitch tuning da' nu m-a lasat inima sa-l las doar acolo...baracuda!!!
:lol: :lol: :lol:

Urban per4mance 14-08-07 04:15

Dacia este incredibila..indescalificabila..un non sens total...sunt curios cine dracu s da cu masina aia..cat d prost tre sa fie omu ala?..

robertzEL_bz 14-08-07 06:06

Quote:

Originally Posted by john33exe (Post 1043077)
l-am pus si la kitch tuning da' nu m-a lasat inima sa-l las doar acolo...baracuda!!!
:lol: :lol: :lol:

poza facuta la iesire dn urziceni nu ?:-?

robertzEL_bz 14-08-07 06:07

hmm da....ala cu supernova lui se crede in star trek....intelegeti`l si voi....masina lui va in viitorul apropiat knd va veni apocalipsa sg vehicul inmatriculat ro cu propulsie " kitch" care va fi pilotat in spatiu :)))))))))))))))))))):twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

NT33EXE 14-08-07 07:38

da, la urziceni in trafic. da' nu m-a lasat inima sa-l las neimortalizat...:D

robertzEL_bz 15-08-07 05:04

:))) asha e ai dreptate a meritat pozat....am si eu in orash aici moooolte asemenea kit`uri...chiar o sa le fak intr`o zi niste poze...:)))sa va speriati nitzel:))

Raz6633 15-08-07 12:12

Voiam sa intreb si eu... in legatura cu acea dacie super nova....

Oare nu o fi facuta cum au fost daciile batrane? Adica cu radiatorul in portbagaj... si astfel se justifica clar... aceea priza de aer. Nu stiu ma gandesc si eu.... initial nu vreau sa-l condamn pe om... dar daca chiar nu are nici o functie... atunci chiar e kitch.

skat 16-08-07 09:39

nu am reusit sa o pozez dar cei care sunteti din CTA incercati sa surprindeti acel BMW x5 are gxg parca la numar. are un ditamai eleronu pe spate cu niste beculete care se invart asa haios (zici ca`i brad de craciun) + pe argintiul metalizat al masinii niste flacari portocalii in genu` celor dupa kalosurile taximetristilor, e incredibil nu mi`a venit sa cred cand l`am vazut. da da ati vazut bine BMW X5 :-P

BH 07 MDF 16-08-07 10:32

Si eu am vazut X5'ul din Constanta.Incredibil de urat.

All times are GMT +2. The time now is 06:06.

- Copyright 2026 4Tuning