![]() |
Re: Passat 1.9 TDI Variant
Quote:
si oricum inafara de spatiu nu e mai eficient la nimic decat un woofer mai mare :rolleyes2 m-ai prins putin ... am inceput sa am un fel de iritare ca sa zic asa fata de DD cred ca multi exagerati cu promovarea atentie nu spun ca e prost sau ceva, doar ca dupa ce spuneti voi ce nu e DD e nasol si trebuie neaparat sa incerci ceva de la DD atitudine cam aiurea in opinia mea :rolleyes2 acuma cat despre mere ... daca imi doream un 8-inch de la DD cred ca il aveam ... din pacate nici un 12" nu mi se pare suficient de eficient , bagi prea mult scoti prea putin daca ma intelegi .... ceva de genu as vrea sa vad nu vorbe ca suna ca face ca drege http://realmofexcursion.com/bigbassman/index.html sunt pe acolo niste grafice cu raspunsul wooferelor |
Ce pot spune, daca dorea cineva sa faca bani din DD in Ro, iti zic ca dupa ce punea la vanzare pe toate shopurile etc murea de foame, deci stai calm si tu si restul ca bani nu s-au facut cu DD .
Inca o data: certitudinea ta legata de un subwoofer de 8" este bazata pe ???????? Teorii si vorbe?!? Nu esti singurul care este sceptic, dar esti umpic cam agresiv in acelasi timp si cam degeaba. Si nu m-am referit ca nu ti-l poti permite, ma refeream strict la faptul ca vorbesti din povesti. Inca o data, trebuie ascultat! Cand ai sau daca ai drum pe la bv si 10min libere da un semn sa-ti prezint poloul cu al lui 8" :) Si apropo, legat de bagat si scos, nu sunt arogant nesimtit etc, dar cu DD sunt foarte putini care stiu sa lucreze :) de la implementare la rezultatul final. |
Quote:
|
Quote:
Ia tu parametrii de la Z :P http://ddaudio.com/products/mobile-a.../z-series.aspx Gata cu off ca imputim topicul baiatului :) |
as fi recunoscator daca mi-ati recomanda un amplificator pentru acest sistem DD,care sa fie indeajuns de bun pentru ce stie, ca sa stiu ce sa-mi cumpar cand voi avea bani, sau ocazia cel putin ;))
Merci! |
Quote:
Quote:
un fel de ... magie :rolleyes2 |
am pus poze cu el la pagina 4..
http://194.88.148.41/?mmid=bd75013e1a800aea04 |
Quote:
HXA 1K |
Quote:
|
tare :lol:
|
Quote:
|
inca ceva scuzati de 2x post,ce cabluri s-ar potrivi? 30mm2 ajunge?
|
4awg in sus! Prea gros nu-i buba , prea subtire ii problema.
|
noroc cu pasatul ca a mai prins iar viata forumul .... imi era dor sa citesc cateva contraziceri , argumente pro si contra a unui brand :))))
eu raman la parerea ca DD isi face treaba .... si am si argumente ....DDUBA!!!! dupa un an de competitii , intr-un sistem mare un dif stricat ( si nici ala din motive ale producerii lui) la 161.4 db usile nu au mai rezistat si efectiv s-a pierdut controlul pe difuri .... am avut "noroc" doar de unul .... deci DD este bun daca vreti sa ma contraziceti ..... demonstrati !!!!! |
Quote:
On topic: Nu ma bag, subiect epuziat pe alte threaduri Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:55. |
- Copyright 2026 4Tuning