![]() |
Re: dacia mea. b.......
donnyro. muzica se aude cat de cat dar trebuie sa leg statia. mi-a promis cineva ca imi face rost de una ca aia i-am lasato lu dem-ul. mai imi aduce cineva saptamana asta 2 boxe clarion.
|
5 Attachment(s)
salutare. am fost sambata la tara si nu am reusit sa imi fac concola sa mai incerc si data viitoare ca nu vreau sa fac ceva urat. poze cu masina.
|
Ce s-a intamplat pe capota spate?Pare k in partea de jos e o diferenta de culoare de vreo 20cm???
|
Quote:
sub el am gasit rugina si am dat eu cu sprei acolo ca sa nu se mai vada ura. |
ultima achizitie 2 boxe clarion de 16cm. unde as putea sa le pun. astept propunerii.
|
3 Attachment(s)
:twisted: scuze am uitat sa pun poze cu boxele.
clarion 16cm. ca parere avetzi? si unde asi putea sa le pun?:evil: |
scuze frate da e mai daramata decat a mea , oricum cred ca o sa fie mai mijto dupa ce o vopsesti si oricum ai un inceput bun ;)
|
Unde mai vrei sa le pui si pe alea???cate iesiri are cd-ul tau de poti sa pui atatea difuzoare?Mai ai unde?
|
donnyro eu ziceam sa le mun in locul la magnaturi si magnat-urile sa le pun in spate la luneta. sau sa pun si magnaturile si clarionurile in spate la luneta si sa mai imi cumpar doua panasonicuri
|
Gata ai pus noile difuzoare?Mai pune si tu poze sa vedem ce i-ai mai facut.
|
o intrebare...jantele sunt dinalea fara gaura pe mijloc?adica dinalea mai umflate?
|
Quote:
donnyro nu am montat noile difuzoare ca nu prea am timp. |
salutare. am avut placa disc si volanta de 180 si mi se dusase ambreaju asa ca sambata am schimbat si eu discul, placa si volanta, si le-am pus de 200.
|
4 Attachment(s)
ce parere aveti despre capace? eu zic sa le fac pe toate asa. poze
|
Marfa capacele.Sunt deosebite.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:30. |
- Copyright 2026 4Tuning