![]() |
Re: Ce parere aveti despre smart?
Parerea mea:
fortwo e super de fatzaiala in oras (pentru mine e un fel de bicicleta cu acoperish, surprinzator de nervoasa). forfour e o afacere proasta: zgomotoasa la interior pentru o masinuta cu motor pe benzina, slab inchegata (dupa 60000 km scartzaie toata inauntru) si te sinucizi la service cand primesti factura. Daca vrei sa decizi cu mintea, sigur vei alege altceva. Daca vrei sa decizi cu inima ... |
fortwo e singurul smart veritabil, restul... sunt pentru vanzari diverse ale unui model de succes...
|
Daca nu as fii pasionat de masini sau as fii femeie probabil ca mi-as cumpara unul,dar asa...
|
am votat ca DA! dar precizez: numai daca n-as avea ce sa fac cu banii :D
|
1 Attachment(s)
am votat da ........
uitati un filmultetz cu un smart de la mine din oras...........:arrow: P.S. masina are muzica de se aude de la 2 semafoare........si propietaru se plimba seara prin oras si cu 130 km/h :twisted: |
Ne dam? :)
promit ca ma opresc la 130 km/h. |
Mi-as lua unul cu toata inima. Problema este ca nu stiu exact cum se numeste modelul, dar am sa caut o poza pe net si va arat. Oricum stiu ce vreau. :D
|
e cam scumpa dar are multa personalitate fortwo
|
Quote:
Pentru Bucuresti care ieri din Mosilor pana in Otopeni am facut 1 ora.... cred ca e f bun |
trotineta cu motor...parerea mea ca smartu nu e cu adevarat masina...
|
Quote:
|
Quote:
|
prea belea masina ! s-o stapanesti sanatos ! si ai grija de ea ! si de tine :P colega
|
Pentru mine Smart Fortwo (singurul smart adevarat) este masina ideala, acum ca am pe benzina nu mai vreau sa ma dau jos de la volan este absolut fantastica. Cand o sa am mai mult timp liber o sa imi iau inca 2 locuri la smartul asta, adica un smart roadster ca sa pot alerga in voie si pe afara.
Dar daca noul smart fortwo va arata super cool o sa renunt la roadster. |
Quote:
Am vazut poze pe net cu noul model... Parca e mai haios asta de dupa 2004. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:31. |
- Copyright 2026 4Tuning