![]() |
Re: Service-uri
ctl-ule tie ti-au dat jos fetele de la usi sa-ti puna folia sau au aplicat-o pur si simplu? vreau sa pun si eu la audi dar daca e vorba sa imi desfaca fetele de la usi nu mai pun deloc
|
Din cate mi-au zis (n-am stat langa ei) mi-au dat doar luneta jos.Fetele de usi nu.
|
ms,probabil am ii pun si eu dar mai am ceva de facut la ea inainte
|
1 Attachment(s)
Quote:
...hmmmm...si eu vi-l "recomand" doar daca vreti sa va aduca masina in halul in care ni l-au adus noua...mergeti "cu toata increderea" ...masina asa arata...si sehestrata de procuratura...inca la lazar in curte... |
1 Attachment(s)
...ahhhh...sa nu uit...masina "arata" asa:
|
nice...nice!!!
|
Zi ca e o gluma si nu e un fapt real...:???: Dar ce a patit? Cum a luat foc?
|
cand a luat foc tot serviceul ... asta e :| dar cred ca se poate face ceva...
|
Da...cand a luat foc servisul...sau mai bine zis...din greseala lor au provocat o scanteie la masina in rezervor...si a explodat...
E poveste lunga...am sa vi-o spun... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
...procesul avem dreptul sa-l mutam aici (in Italia sotzul meu e cetatean italian)...asa ca ar fi bine sa plateasca fara ca "legea" sa-i vanda activitatea...ca sa plateasca daunele...
Indiferent cat va dura...NU CONTEAZA!!!! adevarul va trebui sa iasa la iveala...expertiza a stabilit cine-i vinovatul...cu tot cu minciunile lor "infantile"....si repet NU se poata sa minta in halul ala si sa scape basma curata...baiatul mort avea doar 20 de ani...si fara nici o vina... ...apoi sa nu uitam(pt. cine stie) ca in mijloc e un mort...si sotzul meu care a ramas mutilat (ni s-a cerut sa ramanem in servis sa traducem cartea tehnica fiindca ei NU stiau unde se afla pompa de motorina de la rezervor)...Atunci de ce preiei frate un Audi daca nu stii ce e ala si pe unde sunt piesele???? ...plus alte 3 masini arse...credeti ca proprietarii celorlalte masini vor sta cu mainile in san? In servis: -stingatoare "fara spuma"... uscate.. -sursa de apa 0 -bidoane de diluant -benzina in LIGHEANE... -se suda si se fuma in vapori de benzina...si cate si mai cate... PROTECTIA MUNCII 0!!!!! |
Accidente se intampla peste tot , eu unul il recomand pentru ca nu am avut probleme cu ei , cand aveam matizul il duceam acolo , ieftin si nu ma tineau mult.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:57. |
- Copyright 2026 4Tuning