![]() |
Re: Masina mea: Opel Astra GTC'
Salut si eu la gtc meu am eroare dar apas pe ok si asta e
|
Problema nu ar fii asta dar nici nu merg..ramane de vazut maine, numai bine!
|
Cand le cumparati cereti sa fie cu anulator eroare bec ars.
|
2 Attachment(s)
In sfarsit am gasit:rolleyes2 nu este ceea ce-mi doream dar ce-l putin nu mai am lampile alea :lol: dupa n' probe si schimbari am gasit un set de pozitii smd cu anulator, sunt pe 4 smd-uri asta e dezavantajul am probat unele pe 8 si mergeau :shock: doar ca erau ale unor baieti cu care m-am intalnit si magazin si nu mai aveau X( in fine am gasit setu asta cu 4 smd-uri ce-i drept la 30 de lei, cam scumpe dar..na macar am. Atasez si cateva poze cu Xenonul pe zi.
Urmeaza, cred..un condensator :-/ ma mai gandesc umpic la asta... Multumesc! Attachment 2659448 Attachment 2659449 |
3 Attachment(s)
Poze cu folia.. Si condensatorul la mine isi face treaba foarte bine, inainte in bass peak imi cam scadea intensitatea la lumina la bord si voltaju, acum sta constant.
Cat te`o costat kitul de xenon ? |
Quote:
Kitul a costat 250 Lei Canbus fara eroare +30 de lei adaptoarele de H7 Astra H, si 20 de lei manopera la un amic :D. Si mi-e imi scade intensitatea la un volum inalt si la un bass puternic si ma gandeam sa ii iau un condensator de 1.6F. |
Quote:
|
A sosit folia pentru proiectoare acuma...problema este cum dau jos masca de la proiectoare sa pot pune folia bine stie cineva cum? prin interior, se forteaza?!
|
Ai pm!
|
6 Attachment(s)
Bun deci eram disperat ca nu gaseam o metoda sa demontez grila de la proiectoare :shock: dar am aflat de la un tinichigiu, un vecin asa ca am luat o surubelnita o bucata de material am pus in capatul surubelnitei sa nu zgari vopseaua sau sa deteriorez plasticul si le-am scos am montat folia, cam cu greu ca mi-a prins cateva cutte mici dar...asta e nu sunt expert, am montat grila la loc si cam asa, sunt multumit de rezultat, sa nu uit de sticker! :D
Attachment 2665851 Attachment 2665852 Attachment 2665853 Attachment 2665854 Attachment 2665855 Attachment 2665856 |
Frumos.bravo!
|
Salut,
De curiozitate, cat a costat sa schimbi airbagurile? Parca spuneai ceva de schimbat bord, etc. Multumesc! |
Da se schimba plansa superioara a bordului dar sa cumparat tot sistemul de siguranta si a costat 700 de euro.
|
Presupun ca inclusiv cu cel de la volan, 700E nu?
|
Da, tot ce tine de siguranta!(air-bag sofer,dreapta,centuri,senzori etc)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:19. |
- Copyright 2026 4Tuning