![]() |
Re: U L Y De Vanzare!!!!!!
mai are rost sa mai faca acea comparatie ? :D D:D :D e evideeent !
|
este deja extrem de penibil ce se intampla aici
topic inchis urmeaza a fi sters |
Re: U L Y De Vanzare!!!!!! - sau DACIA cu tuning de 8000 E!!!
sal.sunt prieten cu uly si cam asa stau lucrurile fara nici o exagerare.
masina 3200 mp3player 300 boxe fata 60 boxe spate 80 subwoofer 100 amplificator 100 tobe 500 neoane 100 neoane interioare 100 baterie bosch75Ah 80 alternator 80Ah 120 praguri eleron si prelungiri bare 50 geamuri fumurii 80 jante 300 anvelope 100 geamuri elctrice 150 volan+pedale +schimbator 100 huse+presuri 100 amortizoare monroe 100 si ori mai fi si alte maruntisuri __________________________ total 5500E |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
super inspirata miscarea... sa mutati aici topicu :-P un up de la mine si bafta la vanzare ;) |
bah fratilor!!! asta chiar nu face misto de voi!! chiar are omul masina, il cunosc... nush cati bani a bagat in ea si pur si simplu nu ma intereseaza(e treaba lui), dar 8000 de euro in nici un caz,,, si sincer sa fiu iuliane... prea mult ceri pe ea... poate ai muncit la ea, nu zic k nu... dar ai uitat un mic amanunt mah: E DACIE!!!! si da-o in pl... mea de treaba pana la urma k la banii astia iti iei smecherie de masina!!!!! in caz k nu stii cine sunt... iti dau un indiciu... cand imi cautam masina(inainte de sarbatori) m-ai intrebat dak nu vreau sa o cumpar... eram in city mall....
|
Quote:
pai bine frate, si pana la 8000e bagati in ea? fara pretul ei?k asa zice in primul post, k a bagat 8000. deci totol face 5500, hai sa recalculam. o dacie din 2003 cu gpl la 2850. ok, noi punem dacia ULY, care nu e o masina obisnuita de serie si nici din 2003 nu e si nici gpl,la pretul d 2400 si se adauga urm preturi, snt produse la mana a 2-a nu?: 100 e mp3-u 60 e subwooferu' 60 e boxele 60 e statia (poate erau alte preturi, pune modelul pt fiecare si il recalculam) tobe..punem 300 un set de neoane d ext snt 2 mil si zicem + alea d int 100 e toate cu tot cu montaj preturile la bateire si alternator nush d c le-ai pus, doar nu vrei sa-mi dai masina fara ele, in fine le punem si p alea 100 e din care tre sa se scada pretul celor obisnuite praguri eleron si prelungiri...nu le pun pt k datorita astora masina e un kitch, aici ar mai trebui sa dai u bani, k sa o cumpar geamuri...e 9ron folia pt geamuri in targ, punem 180 pt toate deci...5 e jante + cauciucuri..alea snt frumusele 300 e geamujri electrice...le lasam la 150, asta e o investitie buna volan,huse,schimbator,presuri nush d care ai, dar nu depasesc 50 e (noi poate depasesc, asta calculand preturile prod din targ) amortizare 70 e. TOTAL:3755 din care se mai scad...bateria+alternatorul original, amortizoarele,evacuarea,rotile originale si astea costa bani si sunt incluse in pretul masinii stok;) si iti scoti alte maruntisuri;) dar nici decum 8000e s-a pomenit d TAU, mai intai uita-te si tu dak poti sa compari dacia ta cu a lu TAU, chiar as vrea sa vad o confruntare...ULYse vs TAUr =)) robert dak a investit banii aia i-a investit cu cap, nu ca u, fara suparare;) P.S. buna idee sa mutati topicul aici, prima data cand l-am vazut sa cad jos d ras:D |
sincer sa fiu nu stiu daca mai exista vreun topic pe forumu asta sa cu 8pagini in 2zile... in fine
B-12-ULY te credem ca ai investit in ea, si stim si noi preturile la bb.ORLA dar vad ca nimeni nu ti-a spus BANI BAGATi IN MASINA, IN MODIFICARI, IN TUNING, NU O SA-I RECUPEREZI NICIODATA, nici daca o vinzi de 2ori:!: ps: poate inchide / sterge cineva topicul asta :rolleyes2 |
voi realizati ca e pus la sectiunea divertisment, da?? :D
|
Quote:
fa comparatia, si in masina asta s-au bagat bani si eu zik k arata mult mai bne si nu e asa omorata:)) |
eu nu pot crede ce vad.....cum sa dai atatia bani pe asa un tractor? si la propriu si la figurat.....la ce garda la sol are cred k e numa buna de carat sacii de cartofi etc pe la tzara prin namoale! hummer H8 a.k.a. dacia ULY (legenda...DA!?!) daia costa ea atat....
|
brvo blondule!!! bine calculate alea!!! dau o bere k te-ai chinuit sa scrii atat.... ULY ai zis in pag din urma k mai mult de 140 nu poate!!! de ce nu poate mai mult? sa-ti zic ceva: orice dacie merge cu 140, cel putin modelul tau, chiar 150km/h!!! asa k nu inteleg cum de a ta nu poate mai mult de 140 cand ai avacuare, filtru sport(presupun). treb sa mearga si ea macar kt orice dacie, dar in nici un caz mai putin!!! "bafta la vanzare"
|
5000euro...numai cat a investit omu + munca si daruirea lui.eu zic ca e chilipir....de curiozitate intreb daca te-a sunat cineva sau daca a fost cineva cu adevarat interesat in afara de caterinca?Tare sunt curios sa vad toate modificarile cap coada in care au intrat 8000 de euro,intr-o dacie nu ai cum sa bagi 8000 de euro,pur si simplu nu ai ce sa pui pe ea de 8000 de euro...oricum anuntul e super tare.
|
Quote:
aia sunt banii bagati in masina =)) i`a avut bagati in portbagaj odata :))) |
Quote:
|
cand nai ce face cu banii exista solutii cam scumpe unele produse alternatoru si neoanele special.
un sfat sa na jungi cu ea prin vitan sa ceri banii astea ca dai preturile peste cap :) alfel :pistoles: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
- Copyright 2026 4Tuning