![]() |
Re: E24 - 635 race car
nu cred.doar ca e m ai usora si m ai rezistenta decat o teava normala.pt buget redus e foarte buna si teava de gaz.nu cea sudata ce se gaseste in orice magazin.
|
3 Attachment(s)
am terminat cu tevile.m ai avem de sudat si facut tablele la x uri
|
contra aripa si lonjeroanele le intaresti cu sudura ?
|
sunt intarite deja.dar nu am pus poza ca nu e termintat de sudat
|
Cum man sa stergi topicul, pana in mom de fata ai 12,728 de vizualizari. Ca nu comenteaza lumea nu-i bai, poate este mai bine asa, decat sa vina toti imbecilii sa iti spuna ca mai bine arunci masina la gunoi si-ti iei un logan caruia sa-i dai in gusa pana crapa. Asa am trait si eu cu impresia ca nimeni nu este interesat de prezentarea masinii mele, dar ieri vorbeam cu cineva pe FB si cand i-am aratat prezentarea masinii mi-a zis ca stie topicul si ca ma urmareste din umbra :) Multa bafta in continuare!
|
Cum ziceau si altii, multi urmaresc si asteapta noutati, dar nu comenteaza foarte des. Bafta si spor in continuare!
|
Prinde viata :D Bafta multa cu proiectul si cat mai multe fonduri !!! :D
|
1 Attachment(s)
multu de incurajari.greu cu rollbaru:)) dar iasa cum trebe:)
|
bravo. :yes: un model demn de urmat.
|
Next, next?
|
ceva noutati ?
|
spor si bani!!! nu te dezamagii momentan esti la partea unde nu multi stiu sa-si dea cu parerea :)
|
Sa nu cumva sa inchizi topicul...multa bafta cu masina...si in general :D:D:D
|
5 Attachment(s)
nu am prea inaintat in ultimu timp:sad: dar am m ai cumparat cate ceva :) .blocu avea uzura si acum e in cotele de nou.a costat ceva dar tre sa iasa ca in germania :) cel m ai bucuros sunt de butucu de la volan.trebuia sa aibe asa ceva ....sa vedem daca mosu ii aduce ceva :)
|
misto de tot butucul de volan ;) .spor in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2026 4Tuning