![]() |
deci... iar lipseste \"parintele spiritual\" o zi de pe forum shi cand se intoarce, ce vede frate postat aici: :shock: :shock: :shock: :wink:
1. Quote:
2. Quote:
3. Quote:
4. Quote:
5. Quote:
ca \"parinte spiritual\" ... care sunt :wink: ... in aceasta situatie, macar un sfat acestui cuplu deosebit... care este :wink: :P :wink: .... da' cuget in continuare si cand ajung la o concluzie, o voi posta aici... :wink: ps: am shi eu, ca de obicei, o nedumerire: cine e Anca? adika am intzeles ca aceasta stare conflictuala dintre Carmen shi Anca isi are originile in Craiova, dar de unde pana unde sare ffocus in schema? sau invers... :roll: :? :shock: ... defapot, cine a sarit aici? :P :shock: :roll: :? ...ca io incep iar sa nu mai intzeleg nimic... :wink: |
Re:
Quote:
N-am zis ca nu-l mai suport, nu mai suport situatia asta tensionata. Pentru lamuriri, Anca imi este cea mai buna prietena, si daca nu-ti inseli prietenii, atunci pe cine? :D:p Vrei sa fac si schema? eu+Anca= best friends | eu+ffocus =1half+1half| ==> my half+best friend= :?: (rezultatul ramane inca o necunoscuta) :? :cry: |
eu zic ca Mircea Radu ar putea gasi un raspuns la toata povestea asta :peace:
|
Quote:
si fii atenta, ca nici pompierii nu prea pot sa-l stinga :wink: ... unless :roll: :? :idea: :wink: :wink: :idea: :wink: |
.....unless....? :?:
Poate ei se joaca cu focul... Si o sa-i ard! :twisted: :P Daca fac vreo miscare gresita vor regreta... Ii las sa vad de ce sunt in stare :twisted: |
:roll: Carmen...m'ai prins...damn.. :eyebrow: Daca nu esti atenta..ti'l poate sufla oricine..asa ca cel mai bine ar fi sa fiu eu cea care ti'l poate fura (macar ramane in familie :D ) :wink:
O sa fiu atenta :shock: ..daca tot esti asa chitita sa te razbuni :wink: :roll: :evil_laug |
:tenisclap :eyebrow: :raving: Daca avea careva impresia ca sunt paranoica, iata dovada... :bat:
\"Ramane in familie\"... In traducere libera vrei sa spui ca mi-l mai dai si mie din cand in cand. Wake up, ca nu suntem familie de musulmani :poke: :punch: :evil_laug :evil_laug |
Bine Carmen..atunci nu ramane in familie... :bat: !Ramane doar de vazut cine, ce ,cum, unde :twisted: ..Da stii care e treaba....uneori 2 se bat si al treilea castiga :poke: .. :roll:
We'll see... :confused2 |
Anca esti geloasa?...nu e pacat sa strici ceva atat de frumos?...m-ai prins acum vulnerabil si dai atacul final...poate reusesti poate nu...depinde numai de tine :wink:
|
Ffocus..chiar daca nu eram geloasa..asa m-a facut Carmen sa par :twisted: Asa ca acum imi joc rolul de \"bad girl\" si ma bag in \"relatia\" voastra :evil_laug :boxing:
Cat despre atacul final...e doar inceputul :twisted: 8) |
se incurca treaba aici.... devine din ce in ce mai mult o telenovela...
:? :shock: :shock: :shock: :? :roll: :wink: :wink: :wink: :wink: :P |
Heh..mai ceva decat \"Numai iubirea\" :D Desi se pare ca s'a calmat situatia...tocmai cand incepuse sa imi placa :roll: :evil_laug ..Sa vedem ce urmeaza 8) Come on guys....actiune ceva :wink:
|
\"parintele spiritual\" propune o intalnire intre cele 3 personaje principale de mai sus.... daca se ofera doamnele sa ajunga si prin buc, I'll gladly join the meeting\" :wink: ... of course, cu permisiunea lui ffocus... sa nu interpreteze omu' ceva....cumva.... :wink: :oops: :shock: :wink: :wink:
deci.... fie va intalniti si rezolvati situatia, fie nu va intalniti si mergetzi mai departe asha... :wink: |
the_mav asta trebuie sa stabileasca persoanele care se presupune ca au \"relatia\" deranjata de mine :twisted: ..dar se poate ca o intalnire sa strice tot farmecul :roll: ..Pana una alta mai discutam..planuim..probabil Carmen isi contruieste planul de distrugere al intrusei aka eu :peace: :2gun: ..Iar eu astept noi confruntari :evil_laug :evil_laug :bat:
|
Cred ca... http://img219.exs.cx/img219/1110/flushing1vo.gif
No offense, induceti lumea in o(e)rori p`aici. :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning