Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Care este cel mai tare virtual tuner partea a 2 a (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/33914-tare-virtual-tuner-partea-2-a.html)

Yackone 24-02-07 12:54

Re: Care este cel mai tare virtual tuner partea a 2 a

Quote:

Originally Posted by Syc@ (Post 768126)
Yackone esti prea dovedit de este ultimu la care participi pe brasov sa nu itzi pun cateva lucrari facute de tine la care rad si curcile de tine inpresii frate nu glume de-o saptamana nu am mai intrat si sau skimbat lucrurile totzi plini de gretzuri :lemon:figuri :lemon:si alte sjmekerii bagatzi mintzile in cap bai baiatule

mai intai gandeste si dupa aceea deschide gura;)

Catalyn 24-02-07 13:20

Constat ca pe zi ce trece ca in loc sa fie un forum de prietenie si de discutii bazate pe pasiuni si lucruri comune despre ce si cum privind lumea auto tindem sa trecem la un comportament de mahala...ma pune serios pe ganduri si unul din motivele pentru care intru din ce in ce mai rar este ca deja sunt scarbit de genul acesta de discutii total inutile....sunt off topic da m-am saturat sa tot stau la pinda sa sterg (si acolo deja am antipatii ca fac ce ma taie capul nu ce trebuie)toate tampeniile debitate din lipsa de altceva in principal creier.....la faza 1 am acordat benevol un premiu pentru a sustine si a promova si pe topicul Brasov un concurs de asemenea gen...cu parere de rau va anunt ca nu mai sustin nimic pina cand nu dam dovada ca avem putin respect si o anumita varsta! Numai bine!

budeanudragos 24-02-07 14:52

F F F bine catalyn...desi sunt constient ca si eu am gresit apreciez ca sunt si oameni cu capu pe umeri pe acest forum...ideea e ca daca am exagerat cu geva si am gresit cuiva pe aceasta cale imi cer scuze daca am avut un comporatment "mai din topor" fatza de cei care m-au provocat :lalala: ...mai bine nu rasp la provocari...numai bine 2all:peace: :wave:

MIRCAT 24-02-07 21:05

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 762486)
Ba da terminati odata...numa pe forumu de la Brasov se poate intampla asa ceva...zice unu ceva "la nervi" si sariti toti...
Poate au dreptate toti...poate niciunu...votati..dativa cu parerea si gata!
In legatura cu cei care nu au deaface cu VT...sa stie si ei...
Lucrarea 4 este a mea...este facuta intro noapte dar o noapte intreaga...
PEntru Bigu...acuma no offence...dar fao u asa cum am facuto eu...si mai discutam ...inati invata unde sa te uiti si etc..si dupaia da cu paru ca e kitch si etc...oricum e parerea ta...daca ai vrut sa ma ataci nu ai reusir...inca odata NO OFFENCE!!voi cei care dati cu paru habar nu aveti ce greu este sa pui o janta sa iasa la nivel...ce greu e sa vopsesti o masina care la urma urmei este "un cacat...si usor de facut" in vederea unora...
Deci incercati sa apreciati ceam facut noi...care macar am avut curaju sa le punem...sa le vada lumea...bune rele cum or fi lucrarile....dar sincer de la a da cu parerea pana a da cu paru este o cale lunga...
Voi credeti ca daca se da un COPY si un PASTE gata sa realizat VT...prin toate posturile dupa parerea mea...vati comportat ca niste copii....

In legatura cu "masina de la etaju 10"...daca omu asa vrut sa fie background-u lui....bv lui...de ce il critcati voi pe el....

PS:NU EXISTA MASINA DE VT CARE SA NU AIBA MACAR 4-5 GRESELI!!!!!!

Deci terminati cu prostiile cu insulte si cu etc....votati ...spuneti de ce ati votat masina X,Y,Z si gata!;)

O zi buna la toti!!!

Freak,Bigu si Il Capo:nu credeti ca ar fi mai bine sa nu va certati!fiecare cu p___a masii pana la urma!nu stiu cum sta treaba cu desenele astea dar nu cred ca trebuie sa va certati!fiecare isi da cu parerea si gata!cand v-am cunoscut am dat de alta atmosfera!toti stim (dintre noi)cat de mult muncim si cat timp ne "pierdem" cu hobby-ul nostru comun:masina!asa ca daca va mai certati o sa v-a "alerg":-P sa ne auzim cu bine si sa fim sanatosi ca sa terminam ce am inceput ca sa demonstram lumii intrgi ca nu stam degeaba si dam din gura!mult succes tuturor

blondu_glf 2 24-02-07 22:24

asta incercam si noi sa ne zicem unul altuia dar nu ne intelegeam unu pe altu:lol:......mi-a placut ca ai fost scurt si la obiect:wink:........cu alergatu vezi ca baietzii sunt sportivi de performanta........au din nastere cate doua picioare de 2000cmc 16V fiecare....:lol:...

Fi@tz3l 25-02-07 12:16

salutare...on topic am votat alfa 3..sincer miemi place!nimic iesit din comun+ ca asa ceva ar putea iesi chiar pe poarta fabricii!imi place e clean!..felicitari tuturor participantilor...toates frumoase:tetter:

Flow 03-03-07 18:06

Din putina neglijenta nu am apucat sa votez inainte ca pool ul sa se inchida
Totusi votul meu merge catre alfa nr.3 cu un mare minus pt faptul ca nu au fost schimbate jantele
Tot timpul mi au placut masinile virtuale care in afara faptului ca arata bine , par cat mai reale sau cat mai realizabile
imi place foarte mult alfa 2 cum este lucrata si detalii si idei dar la prima vedere(si la a 2 a ) nu as vedea o pe strada deci un pic ireala
stiu ca este o masina virtuala dar totusi nu este pe placul meu

felicitari tuturor participantilor , un salt calitativ de la ultimul concurs
si sper ca participanti au inteles ca acest concurs a fost facut pt punerea un pic in miscare a forumului bv si tocmai de aceia jurizarea nu poate fi profesionista
rezultatul reprezinta parerea membrilor forumului nu a unui juriu specializat

Flow 03-03-07 18:15

Dupa incheierea pool ului preferintele colegilor de forum sunt

1. Dragos Budeanu
2. Bogdan
3. Lucian
4. Mugur

felicitari inca o data baieti pt lucrari si pt faptul ca ati incercat
BRAVO !!!!!
si la cat mai multe lucrari reusite , indifrent de preferintele noastre nu toata lumea poate face ce faceti voi deci incercati sa luati in seama mai mult atitudinile pozitive
va multumesc

BMW-M-Power 03-03-07 18:19

Felicitari inca o data tuturor concurentilor in special lui DRAGOS!!!!

budeanudragos 03-03-07 18:42

:joy: :joy: :joy: :peace: :lol: multzumesc teamului GHOST RACING pt. ca fost alaturi de mine....mamei mele ca m-ai dat bani de muose nou.....surorii mele mai "mari" ca m-a lasat sa stau la calculator mai mult decat am voie.....tatalui meu care nu a oprit noaptea curentul(desi il dispera muziK)...iubitei mele care a intzeles ca vt-ul e mai important decat ea....miiiiii de multzumiri si tuturor celor care ma iubesc si ma apreciaza asha cum sunt :woowoo:

Acum mai in gluma mai in serios,acest concurs a fost o initziativa f buna....desi a inceput putzin cam nasol cu certurile care au fost(sper sa fi invatzat toata lumea cate ceva din ele,mai ales cei implicatzi,ca eu unu am invatzat)....astept urmatorul concurs si sper ca sa fie si mai stransa intrecerea si mai multzi participantzi........NUMA' BINE

Si asha cum am promis "TROFEUL" :bunch: il dedic lui GABI.....se stie el......pacat ca nu ai putut participa fra'......BAFTA

somebody 03-03-07 18:47

eshti dus ... :))

budeanudragos 03-03-07 18:58

de ce sunt mah dus....vrei sa ne certam sau ce.....i-a vezi pe cine faci dus :shock: ....vb de parca ne-am cunoaste....:-P :lol:

Lukian_XXX 04-03-07 10:32

:lol: Bravo tuturor participantiilor
Felicitari si sa auzim numa de bine:!: iar poate canva vom face si o intalnire pe plan local in schimburi de idei si de impresii:lol:
Felicitari Dragos:!: :!: desi mi-ar fi placut sa castig yo:lol: :lol: FELICITARI
iar yo pt ca am fost pe podium si am luat locul 3 deci medalia de BRONZ pe asta yo dedic lui Gabi......(si asteptam sa pui masina dupa ce o termini ca asa ai promis);) :lol:

BascaBV 04-03-07 12:10

Felicitari tuturor participantilor la acest concurs.... mult mai fain decat ultimul ... si sunt ca daca intra si gabi in competitie devenea mai interesant ... dar asta e .. poate data vitoare.. Bravo Ghost VT team ;)

budeanudragos 04-03-07 15:02

mersi LUKIAN f f f frumos din partea ta......abia astept o noua provocare.....

All times are GMT +2. The time now is 00:36.

- Copyright 2026 4Tuning