![]() |
Re: Ne distram peste tot...
bai... hai sa lasam caterinca la o parte ca pe snow si pe prietena lui ii deranjaza...
am primit aseara un sms de la ea in care mi-a facut observatie asa ca .... na.... chiar ma pus sa imi modific postul dar datorita faptului.... nu se poate .... asa ca imi cer scuze oficial (stiu ... sunt un magar).... pentru ce am facacut (sorry... scris mai sus)....si propun sa o lasam pe fata cu tricoul ei si sa nu o imbrace NIMENI cu niciun alt tricou si nici treaba cu cotizatia sa nu se aplice... ca de totusi a fost ''imaginea'' clubului la 4 tuning day.... deci, in concluzie, asadar si prin urmare.... popa nu-i popa ... e BATMAN... BATMAN... |
mah..ce pielea mea vorbiti voi aici si poluati topicul? unde naiba va distrati voi peste tot mah? si cum va distrati voi? acasa in fata calcului?...hai frate..faceti un topic cu offtopic..ca asta n-are nimic a face cu distractia...
cand le-oi vedea p-astea facand un show..discutam, dar pana atunci... |
bytzu-le ...... esti offtopic.... nu vezi despre ce se discuta aici ... da-l ..... titlul topicului ...... discutia conteaza.....
cu ocazia asta vreau sa il si felicit pe bytz ca si-a adus ''MadMax-ul'' acasa..... |
bai vb lui bitzu chiar nu avetzi ce face mai bine veniti prin zona la mine ca am rupt cauciucurile de la mazda am dAT PE PUTIN 8 BORNURI :) si faza e ca tot mai am cauciucuri la ea plus mi-a tras de 2 3 ori cu ambele roti :)
|
mersi pt felicitare; dar voi sunteti offtopic, nu eu!!! ne ditram inseamna ca ne distram, vreau sa vad si eu..poze, filme..alte alea...cum era in vremurile bune in care eu si ford eram pimpii forumului...si deja se vorbea de o sponsorizare a gangbangurilor de catre 4t
|
daca tot se cer filme si poze... (subliniez poze) .... sa puna cineva poza aia de la 4 tuning day .... daca o are cineva
!!! cei care nu stiu despre care poza este vorba sa nu se bage pt. ca exista un motiv pentru care nu stiu !!! |
Distractia a dreaq azi in drum spre mare pe autostrada, am comis-o rau de a trebuit sa ne intoarcem, din pacate cam plini de ulei :(
|
Oricum... a fost misto serviceul la lumina lunii.... cu disperatii aia de treceau ca avioanele pe langa noi :)
nashpa ca n-am ajuns la mare totusi... |
BAI .... ce se mai aude de poza aia ??..... chiar nu o mai are nimeni???....
daca nu vreti sa o postati .... da-o careva pe mail ca eu am sters tot folderul cu poze de atunci din tel |
Sarbatori fericite la toti membrii 4SS .Paste fericit !!
|
.......................... belea..........................
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:28. |
- Copyright 2026 4Tuning