Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   intalnire pentru membrii nsl sambata ora 20.00 la sala sporturilor (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/33874-intalnire-membrii-nsl-sambata-ora-20-00-sala-sporturilor.html)

panaitescud 25-02-07 00:42

Re: intalnire pentru membrii nsl sambata ora 20.00 la sala sporturilor

Quote:

Originally Posted by djvibe (Post 769465)
Frigul a fost inamicul nr.1

crezi ca daca nu era frig veneau mai multi ?

Multumiri organizatorilor :!::!:

PH86MIN 25-02-07 00:46

da,asa e,a fost cancer vibe,knd am ajuns aksa am crezut k imi amputeaza picioarele :D,k sa nu mai spun k am stat la mizeria aia d bariera d la vest vreo 30 d minute,k au trecu 4 trenuri,si voi ati mai pomenit,sa stea bariera 15 min pusa timp in kre nu trece nici un tren si dupa aia se ridik,doamne dak am mai vazut as ceva,imi venea sa intru peste aia acolo care adiministreaza bariera :))))

platon911 25-02-07 00:56

ce de gabori.......sa mor eu!!!!! ne-a turnat bulangiu ala de angajat de la transformatoare....

PH86MIN 25-02-07 00:57

ala e platon,asa k aveti grija baieti pe unde umblati va zic eu ;)

tng 25-02-07 01:47

nu mai da-ti locatii exacte pls ... platon !!! :evil:
pozele care le-ati facut, puneti-le aici va rog.
Nr. sterse !.... si fara pozele cu "Capra cea rosie"

Multumim celor care au venit ....... in special lui panaitescud care a facut un efort ceva mai mare! ... lui pitu ptr organizare ;)

Asa o mobilizare mai mare nu a mai fost de ceva vreme, a "intrat" bine.

Va salut,

platon911 25-02-07 01:52

a iesit marfa...........cum adik "Capra cea rosie"!!!!?

DONU' 25-02-07 03:14

Quote:

Originally Posted by kok-206 (Post 768552)
mai ,am uitat sa spun : eu nu mai am nr de tel ale voastre de cand mi-a ars masina,asa ca da-ti un mesaj dk puteti la nr meu 0788777308 si spuneti care sunteti. multumesc anticipat.

Sunt cam obosit acuma si mi-e cam sila sa bag pozele de asta seara, insa maine le vei vedea cu sigurantza.
Multa sanatate Pablos, ne e dor de tine!
Abia asteptam sa te vedem din nou, MALAKAAAAA! ;)

mizuno 25-02-07 08:54

ahhh c bine ma simt...tocmai am ajuns acasa d la exam si am dat o tura si prin sala k era un mini-strat de zapada...dacia drift :))

mizuno 25-02-07 08:55

app pozele de aseara le pun aici sau la alt topic?

kraven_4_all 25-02-07 09:10

klar....min`ule...si yo ma gandeam k ai venit cu mashina ta k nici je nu te`am vaz!!...si am vazut multe fetze noi!!...frate....deci ..a venit un tip aseara la mine....era cu o mashina de la KISS`FM,+ nishte amici cu ink una ...tot de la KISS`fm(nush ce mashini erau dar erau urate)...le km avea omu` cu ...titi`urile....destul de binishor....si din pakte nu mi`a lasat si mie omu` un nr de tel...k zicea dak era ceva sa`l invitam si pe el pe shtrase...dak vroia lumea lojic:D

Aadryan 25-02-07 09:15

Foarte Tare Frate a fost aseara cu toate ca era un frig de faceai turturi, printre chedere inghetate, usi care nu se inchideau si alte tampenii ca de.......v-ati spalat masinile:D Imi pare bine ca v-am cunoscut pe unii din voi si sper ca de aici inainte sa fiu prezent la cat mai multe evenimente de genul asta :peace:

Red_D()g 25-02-07 09:49

Quote:

Originally Posted by mizuno (Post 769692)
ahhh c bine ma simt...tocmai am ajuns acasa d la exam si am dat o tura si prin sala k era un mini-strat de zapada...dacia drift :))

Ce noroc pe u ca ai reusit sa faci un mic drift aseara :D :sad:

platon911 25-02-07 11:03

am reusit si eu.....din greseala am gasit o parkre cu nisp si pietricele.......excelent de intors cu frana de mana si drifturi.......

bogdan2670 25-02-07 11:19

Sal

Am trecut si eu aseara dar am stat putin in umbra si din cauza frigului si pt ca nu va cunosc.Nu am vrut sa va deranjez si sa ma bag ca musca.Vreau sa va inteleg mai bine.Am impresia ca fala voastra sta sub capote.Gresesc?

platon911 25-02-07 11:24

nu prea.....la unii da'..........frate trebuia sa te prezinti si u.....suntem baieti de treaba,nu impresari d'aia cu harfe de The Fast And The Furious.......totusi ;)

All times are GMT +2. The time now is 13:54.

- Copyright 2026 4Tuning