![]() |
Re: Orice pana in 110 cp
nu o sa iti raspunda.. cica .. surpriza.... si nu vrea sa o strice.. orice ar fi..e binevenita..
|
hahahaha :D
o sa vedeti, cand iau...dar nu stiu cand...se poate si azi sau dupa 4 luni... dar totusi intrre timp cumpar ascona aia, si bag bani.... |
VINERI 06 IUNIE 2007 .... ora 11 in rond la Kiseleff ...care vrea sa se dea cu mine :) 1.5 dCI...
|
Gata ai deja 160 cp? :)
|
PARDON....8 iunie....nu 6....:D
:D:D:D:D |
1,5dci cati caluti?:D
|
80 caluti :) ingrijiti :P
|
Conturi Ftp
http://forum.net-hosting.ro/viewtopic.php?t=10
AM putut urca pana si filme.Viteza e buna si continutul interesant!:peace: |
Quote:
am o surpriza pentru tine, am licitat deja pt Kompresor si astept sa dau bani omului si sa-mi trimite. am si luat deja intercooleru' asa ca mai am putin si peste vreo 2 saptamani termin masina! atunci trebuie sa ne intalnim sa vedem cum trage :D |
Quote:
da oricum, pregateste'o pt ce vine in curand in garajul meu :twisted: oricum , deja sunt super curios sa vad in ce hal o sa traga a ta dupa ce termini treaba.cam cand estimezi ca e gata?:-P |
Scuzati offtopicul
Quote:
nu dati click pe linkul respectiv mama lui de virus btw: stie cineva cum scap de el fara a formata :| Nude Lindsay Lohan saverhttp://myscreensavers.info/lindsay***** |
Quote:
k daca nu ma insel ti'am vazut masina.am trecut unul pe langa altul.eu ma intorceam de la munte tu te duceai :D |
:D dap am plecat...imi expira dovada si...na...trebuia sa fac un drum :D k 30 de zile stau pe bara :P ma uit doar ....life sucks dar ce sa fac :(
|
Quote:
apropo....mare grija ca au bagat in intersectii gabori in civil...e pe bune faza , i s a intamplat unui amic... |
Maine la ora 7:50 sa fiu prezent la udriste :d nitse idioti dar ma rog....astept sa-mi vina procesul verbal....sa vad si eu ce au mai gresit...k pe dovada aia micutza mi-au gresit CNP-ul si nr la masina...din 11 ei l-au vazut 16 ...cum nush...dar ma rog...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning