![]() |
Re: E46 - 320d!
Quote:
Ok hai sa lamurim ceva , dar sa nu te superi : Cand dai un sfat, asigurate ca face parte din experienta ta , nu a prietenilor tai si a masinilor care le poseda ! e ca telefonul fara fir ! doi la mana Luke pe varianta OEM replacement nu produce decat un model ! ce ai vazut tu la 8-9 milioane e kitul de ambreiaj format din [ disc + placa presiune+ rulment ] , ce vezi si la 25 de milioane aprox e din cauza faptului ca pe langa kitul ala , mai vine si volanta duall mass ] Am mai vazut undeva intr un post cum sustineai ca motorul de "c18/20/det" e mai slab comparativ cu un "let" de opel! Nu e nevoie sa vin la vaslui sa vad ce zace [ momentan ] in capul tau ! inca esti in faza de invatat [ si eu sunt stai linistit ] , dar acolo unde nu esti sigur sau nu stii , lasa te rog pe altii mai in masura sa faca asta , pentru ca suntem un forum unde trebuie sa ne ajutam intre noi si sa oferim sfaturi reale si utile , nu din ce citim pe google sau ce mai prindem de pe la prieteni ! Scuze de off gaby ! Oricum , tine te de treaba , pune masina la punct [ sa nu uiti sa dai jos turboul sa cureti absolut tot pe el ] si dupa aia sa revii cu un update ! |
eu spun sa ai grija cu meyle alea hd... nu sunt o afacere asa de buna pe cat par.
Initial si eu spre aceleasi ma indreptam dar am fost sfatuit de multa lume (persoane care au service-uri sau o oarecare experienta in domeniu sa ma indrept spre alta marca ... sunt "chinezisme ieftine" dupa opinia multora.) Daca faci un calcul castigu nu e asa de mare daca nu ai un service gratuit... 80 lei pivotu x 2 ( schimbi pe amandoi de pe o parte sa nu mai ai probleme pe viitor)+100-150 montaju te duce undeva la un 300 lei care deja nu mai este o suma foarte mica. In urma cu o saptamana mi-au venit bratele si bucsele trw... ( pivotii lemforder sunt defapt trw ), insa nu am apucat sa le montez si sa le testez. Si daca schimbi bratele trebuie schimbate si bucsele ca sa faci o treaba ca la carte :) . Iti recomand unele poliuretanice ca sa le schimbi mai rar |
Quote:
|
2 Attachment(s)
am schimbat kitul de ambreaj , parca am alta masina :D :D si racordu flexibil .
|
L-ai si pus la treaba a???:)
|
Quote:
|
Quote:
Nu mai fa tampenia aia .... lasa ambreiajul sa se "aseze" putin ! ca ai sa te trezesti ca il inlocuiesti iar ! ce ai inlocuit mai exact , si ce firma? Ai mers pe recomandarea mea? |
gaby17 , spune-mi te rog, ce kit de ambreiaj ai pus si la ce pret a fost (fara manopera) .. Mersi :)
|
Daca schimbi ambreiajul tb sa schimbi obligatoriu si volanta?
|
Quote:
Quote:
In general , cand inlocuiesti un ambreiaj , se inlocuieste "OBLIGATORIU" placa de presiune , disc de ambreiaj si rulment ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mersi de raspunsuri !
Bafta ;) |
am nevoie de un mic ajutor , sa votati care merita sa castige acest concurs https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Multumesc frumos ! si votati cu mine (1) :D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:53. |
- Copyright 2026 4Tuning