![]() |
Re: Nova GTI-DMY-PITESTI
poza cu permisu se face pierduta?:D.....
|
Hai mai nu mai fiti rai cu omu'. Mie imi place ca si-a modificat masina, nu prea e pe gustul meu da asa ii place omului mai agresiv, mai nfs.
|
Nui asa ??
Si mie imi place cum este masina ka altfel nu o mai cumparam si nu mai inaintam cu modificarile mie chiar imi place masina :!: |
Mah vere shi yo is mai agresiv cand e vb de tuning adica imi place sa fie dus catre extrem!dar sa nu ajunga acolo!
Dacia ta e frumoasa de la departare dar e plina de imperfectiuni de ex porbagajul nu se inchide bine capota e impuc stramba eleronu acela este extrem de mare pe un porbagaj aja inalt iar spilerele....parca nu e locul lor acolo....parerea mea.... Din cate am inteles kam tot ce e pe mashina aia e luat d la cineva sau e facut de vreo firma de tuning....pacat....erau prea complexe k sa le faci u cu manutza ta...pacat....ai stricat o bunatate de dacie =)) |
frate am citit mai in spate ca ar fi fost taxi,e adevarat?ma tu semeni foarte mult cu TAU-rul cand era la inceput:lol:
|
Masina arata destul de bine,intradevar i-ar sta bine cu garda mai jos,dar e faina si asa.Problema cu eleronul,el se simte incepand cu viteza de 80km,si avantajul conferit de el creste odata cu viteza,avand in vedere ca vb-im de o super nova,aceasta poate rula chiar cu 180km,am testat-o eu,iar la viteza aia eleronul face toti banii...garantat.Succes in continuare...masina e super.
|
supernova nu e totuna cu nova gti...
|
Deci Masina are modificat in calculator sa fuga ceva mai bine nu cine stie ce dar oricum am facut o liniuta cu o super nova si nu prea a avut norok ka de altfel nici loganu nu prea a fost norokos nici solentza bine inteles toate de serie nu modificate :!:
A mea are evacuarea sport toata facuta la Pilot Filtru de aer Simota sau ceva de genu Si calculatorul modificat de un baiat care se pricepe destul de bine Am rins cu ea 178 cam asa ceva :!: |
aaaa nova ta are injectie si calculator?Esti tare de tot ma ce sa mai zic.Bine ca ai eleronu ala ca la 170 te duceai dreacu...
|
Quote:
|
Dac l-ai cenzurat ca si cum ar fi injurat pe cineva sau l-ar fi jignit.Fii si tu mai intelegator ca doar nu era off-topic.Era vb de masina in mare.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si mai am o curiozitate.....te-ai da cu o berlina din 90? |
Parerea mea......este un kitch autentic.....linia spoilerului fata este prea mult incarcata la fel si spoilerul....trebuie sa faci ceva mai simplu.....scapa porcariile alea de pe ea si fa ceva de calitate.....Decat asa mai bine STOCK!.....Asta apropo de look.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:06. |
- Copyright 2026 4Tuning