![]() |
Re: Masini vazute in Tulcea
fiecare cu organu lui !!!
|
inca un porschan ROSU impecabil prin oras se plimba ;)) al draq nu mai avem nici o strada buna dar masinile incep sa apara desi unele doar in trecere
|
e vorba despre un Cayman . Intr-adevar nu prea te incalzeste ce masini are lumea atata timp cat nu le avem noi:)....dar macar ne mai clatim ochii cu ele....
|
ce parere aveti despre civicul ala negru din oras ?!?
|
superb si atat :)
|
sal
sal!civicu e o masina superba!imi pare rau ca taicamiu s-a razgandit si nu a mai cumparat noul civic!oricum e o masina destul de scumpa dupa parerea mea!din ce in ce mai multe masini frumose pe strazile noastre dar strazile sunt vai de capu lor...nici o strada din Tulcea nu mi se pare ca are asfaltu ok:sad: dupa 2 luni dupa ce iti aduci o masina din afara si te plimbi destul cu ea pe drumurile astea naspa din Romania deja se simte ca incepe sa fie alta masina:sad:(denivelarile nu mai sunt amortizate la fel de bne,masina incepe sa zdrangane etc:sad: )
|
Touaregu ala e cumva W12? Ca W12 am vazut doar albastre pana acuma. Misto masini aveti prin tulcea
|
Civicul ala e frumusel , personal nu`mi place culoarea , dar masina e OK , e si 1.8 140 cp;)
|
sal
am vazut un BMW M3 model 2006 negru la semafor la peco!ce frumos se auzea motoru:shock:
|
de unde stii ca era model 2006?:):):)
|
salMasini vazute in Tulcea
am zis ca era model 2006 ca nu stiu exact ce serie are actualu m3
|
v-as zice ce masini am vazut prin Bucuresti....prin dorobanti...milioane de euro pe 40 metri patrati...:D
|
stim si noi ce e acolo :)
|
Stick to the topic please
|
leon cupra ultimul model galben , numere rosii de bucale parcat pe babadag mai sus aproape de peco
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:01. |
- Copyright 2026 4Tuning