![]() |
Re: Care sunt anvelopele de iarna folosite?
Am GoodYear si inainte aveam Fulda . Chiar si pe mazga se invart la nesfarsit daca accelerez mai tare la plecare de pe loc. In plan am Bridgestone sau Firestone pt. ca sunt singurele de vara care chiar au aderenta la fortari extreme din cate am incercat.Ma gandesc ca si de iarna or fi bune
|
Quote:
|
Toyo. extraordinare
|
Quote:
sau Gislaved Nord Frost 5 |
Continental TS810 pe o masina (foarte stabile si bune pe tractiune in zapada mare)
si TIGAR WinterOne 1 pe cealalta |
Am avut pana acum:
- BF Goodrich (3 ierni) - surprinzator foarte bune pe zapada si uscat, uzura mica, nimic de reprosat - DUNLOP Winter Sport M3 (3 ierni pe 2 masini) - foarte bune pe zapada si umed, uzura mica, uzate putin dupa 3 ierni insa pe zapada nu prea mai au aderenta... - KLEBER Krisalp (3 ierni) - performante medii, cam zgomotoase, flancurile sunt cam moi (fac galme), prind bine pe zapada - FIRESTONE Winterhawk 2 evo (1 iarna - rulate cam 30.000km) - bune pe zapada si uscat, insa uzura este peste medie; pret foarte ok in schimb! Nu am incercat insa sunt sigur ca Michelin/Conti/Goodyear se comporta foarte bine. |
1 Attachment(s)
Vredestein snowtrac 3 - care sunt foarte bune , le recomand
am mai avut Michelin pilot alpin care au fost si ele bune. |
Quote:
cred ca mai conteaza si cum conduci |
Goodride SW602
|
Eu am luat anul trecut Yokohama WinterDrive - m-a atras faptul ca sunt "made in Japan" si review-urile pozitive...desi au un profil ciudatel, isi fac binisor treaba. Ca un mare plus, as mentiona silentiozitatea pe asfalt.
|
Yokohama Winter Control - le consider cele mai bune .
NU mai faceti atata reclama la Michelin ca sunt petarde scumpe ! Verificati unde sunt produse cele pe 13/14/15 ! O sa vedeti ca in Romania ! |
nokian,sunt cele mai bune anvelope de iarna,incercati si nu o sa regretati.
|
eu folosesc nacang si sunt ok pe un bmw 325xi :D
|
1 Attachment(s)
tocmai ce am luat ptr iarna asta NexeN winguard, am auzit lucruri bune despre ele, poate revin cu un review mai incolo... pana acum am folosit barum polaris si am fost foarte multumit de ele .... iarna blanda va urez de pe acum !
Attachment 2562504 |
BF Goodrich : Au 3 ierni si se prezinta foarte bine ca uzura, raspuns bun pe zapada. Pur si simplu si-au facut treaba.
P.S.: Vara folosesc Michelin, masina se comporta foarte placut si dupa 20.000 de km nu arata deloc a cauciucuri uzate. Iar daca e sa ma tina fie si 4 ani, eu raman multumit. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:44. |
- Copyright 2026 4Tuning